U vezi ste i ide vam dobro....koji je to prvi znak koji vas trgne i zahvaljujući kome se prvi put pitate: "Nešto ne valja..on se malo udaljio od mene "
U vezi ste i ide vam dobro....koji je to prvi znak koji vas trgne i zahvaljujući kome se prvi put pitate: "Nešto ne valja..on se malo udaljio od mene "
Nemam pojma ... prosto to se oseti ..... čak i ako se neke stvari mogu pripisati umoru, mrzovolji, onim danima, bla, bla truć .... imam utisak da to jednostavno mogu osetiti ...
Stvarno ne bih itdvajao ništa posebno .... ali bre u glasu, rečima, načinu na koji ti se osoba obraća ..... prosto može se namirisati zima ..... može da bude mali problem, ako se baš puno zaljubljeto (ali to su dečije bolesti ) onda ne znaš ni ti ko si a kamo li drugi neko
Davno je to bilo
Cek da se prisjetim
Mozda iznenadna potreba da se cesce no obicno vidja sa drustvom.
ako ide dobro, na prvi znak žmurimo iz sve snage...
Večnost je čista sadašnjost.
pa tu treba biti dovoljno zreo i razdvojiti par stvari..naravno da vremenom,kad zaljubljenost,ona pocetna i slepa nestane ili se smanji,samim tim se oseca ta neka udaljenost,ali to je normalno..vecina nas tripuje da se tad nesto desava i tu nastaje problem,jer ipak,ne mozemo stalno da budemo ludo i slepo zaljubljeni i da budemo dovoljni jedno drugom..
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
kad uhvatis sebe da te ne zanim gde je , s kim je, hoce li doci na rucak ...uopste mislim hoce li doci
Ciji potpis?
kad je odjednom umoran na sve sto predlozite,kad mu vise nije smesno ono cemu se nekad smejao kao lud,kad pocne da izbegava dodire u javnosti,kad ga mrzi da se presvuce,nesto ne valja..
kad je zamilsljen i bulji u mobilni,krije ga i nosi sa sobom,itd..to jesu znaci da nesto ne stima..
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Ima jedna divna pjesma koje sam se sad sjetila,a napisao je Arsen Dedić:
"Znaćeš po svakoj stvari
po kojoj i sada znaš
Znaćeš kad bude vrijeme,
a sada čila bi laž..
Znaćeš po mojim rukama
znaćeš po pogledu mom
da je kraj
da je kraj
ljubavi mojoj..
pusti neka odmore se srca
pusti ne provjeravaj ih vječno.."
divno,zar ne
Baš si me zasmijao moon a muški dio ekipe vjerujem,jako obradovao postavljanjem ovako dobrog limenog ljubimca