neće da ga hapse znog feromona :raz_114:
где си пошла с крмељиве очи
U principu nemam ništa protiv, ali je u Grčkoj toplije i jeftinije.
Види мој пријатељ Неша Т.
Ош да осетиш феромоне?:лол:
uglavnom, hrvatsko more je mnogo lepo...lep je spoj obale i mora...ipak, mislim da neću više nikada otići u sloveniju i hrvatsku...neko reče ''nikad ne reci nikad'', ali mislim tako, zaista.
(mm kaže da sam primitivna po tom pitanju, ali ja mislim da on može da ide ako hoće, mene tamo neće više videti).
Da moja drzava nema more moj bi odgovor bio NEImamo more, nema potrebe da idem tamo bilo po kom osnovu...
Zašto bih išao i ostavljao moj novac nekome ko ne želi da dođem kod njega? Imam osećaj da u komšiluku i "susjedstvu" kao i kod onih koje smatraju neuslužnima i lenjima (pitam se zašto) žele naš novac ali ne i nas. Dotle će se mome prisustvu i novcu radovati ali sigurno neko drugi ili neko treći a možda i...Ako bude povoljno u Last minute ponudi. E tu čekam agencije na zicer.Dakle iskusno
Misliš da bi te na nekom drugom mestu želeli više od keša?
Inače, nemam loša iskustva sa braćom 'rvatima, čak naprotiv... verovali, ili ne, ima i onih koji nam se raduju zbog onoga odakle smo...
Nije mi bitno koliko me žele. Bitno mi je koliko poštuju mene i moj novac. Ni pre 25 i više godina nisam bio oduševljen CRO primorjem. Ovde ostavljam Crikvenicu,Opatiju,Medulin,Pulu,Fažanu kao izuzetak od pravila. Znači Istra je specifikum. Ali...Ima nešto što i nije za temu o turizmu. Ali pomenuću samo delić. U Splitu, Trogiru, Šibeniku i Zadru se zna koji zagrebački auto okupati u moru ili dobiti duborez po limariji. Nema razloga sebe i porodicu izlagati preplaćenom riziku od trame i stresa koji mogu nastupiti u naletu "domoljublja" domaćina našeg godišnjeg odmora. Mislim da se za isti novac puno više dobije u drugim državama.
Godinama unazad, doduše, pravila sam pauzu u ratno vreme idem na HR primorje, baš okolina Šibenika, poslednjih godina sa decom i nikada nijednu neprijatnost nisam doživela. Za isti novac možeš da rizikuješ "čojstvo i junaštvo"... po meni, bara ako poredimo sa Hrvatskom...
niko ne osporava lepotu obale i mora kod hrvata...ali, nikad više. to je kod mene kao kad polomim nešto što mi je bilo drago, pa ga bacim u đubre, ni ne pokušavam da lepim i sastavljam nanovo.
Niko ne priča o bratstvu i jedinstvu...
Ne moramo napred, ali ne smemo ni unazad.
a ne moram ni kod njih.
mogu u hurgadu, dubai, dominikanu, škotsku...gde god.