kad lupiš šakom o sto i kažeš 'dosta!' teško da se radi o sujeti.
za neke se ljubavi ne vredi boriti, za neke se ljude ne vredi boriti... dođe trenutak kada presečeš sa sobom, sa tom osobom, nebitno. nebitno je i da li ti je stalo... samo je pitanje da li i koliko sve to vredi.
i ne vidim kakve veze ljubav ima sa ponosom, jedno je osećanje, drugo vrlina (zavisno od nosioca)... i čisto sumnjam da će neko ko je iole svestan sebe reći: neću ja prvi. ili čekati da prvi korak učini druga strana, i posle se kajati ceo život, naročito ako se nađu dve budale sa principom: nikako ja prvi. a ako je to najbitnije, onda ybg...
pitanje koje se namece je sta je dovelo do toga da se ponos u vezi javi, da li je to laz, prevara ili nesto trece.. mislim da je ponos vezan sa principima koje sebi postavljamo, pa tako na primer necemo oprostiti prevaru, a posmatraci ce resi "sacuvala je svoj ponos i dostojanstvo"... jednom kada se ponos javi, tu mesta ljubavi nema...
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
ne znam. meni nije..nikad.
ima tu jedna stvar..
da li smatras svoju ljubav kao..slabost, koju treba pobediti.
pa kao, e sad cu bas biti jaka
e pa necu biti jaka..dacu sve, i vise..jer je ljubav najjace osecanje koje postoji na svetu
pri tom, ja ne nagadjam, ja znam ko sam, znam da sam sve prezivela, i opet cu preziveti,niceg se ne plasim..i zato ne znam sta je ponos. blamirala sam se za medalju onomad, a nisam zbog toga ni gora, ni slabija, ni gluplja..
samo sam pokazala da volim, ponekad.
if you open your mind too much your brain will fall out
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.