Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 21 do 24 od 24

Tema: Serijske ubice

  1. #21
    Registrovani Član
    Raisa avatar
    Status : Raisa je odsutan
    Registrovan : Mar 2011
    Pol:
    Lokacija : Jer noc je ceo moj svet i ovaj grad vec znam napamet
    Poruke : 1,036

    Početno Re: Serijske ubice

    inace,na sudjenju je sebe opisoa kao coveka '' kome su oduzeli genitalije''

  2. #22
    незаборавни члан форума
    PRCKO avatar
    Status : PRCKO je odsutan
    Registrovan : Jun 2009
    Pol:
    Lokacija : Mad Hatter's Tea Party
    Poruke : 2,566

    Početno Re: Serijske ubice

    Evo jos o Cikatilu,vidim da vam je naiinteresantniji. : )

    Andrej Čikatilo - "Građanin Iks"

    Stravičan rekord u broju brutalnih ubistava ne drže čuveni Džek Trbosek ili Čarls Menson već Andrej Romanov Čikatilo, Ukrajinac koji je ubio 53 osobe. Čikatilo je rođen 1936. godine u selu Jabločnoju, u SSSR-u. Kao srednjoškolac, on postaje politički aktivan i posle odsluženja vojnog roka oženio se i dobio dvoje dece. Vodio je sasvim normalan život i niko nikada ne bi mogao ni da posumnja da se iza njegovog porodičnog lika krije manijak koji siluje i ubija.

    Andrej Čikatilo je vanredno završio fakultet i zaposlio se kao učitelj. Prva žrtva "Građanina Iks", kako ga je policija zvala, bila je Lena Zakotnova. On je namamio ovu desetogodišnju devojčicu u kolibu, tri puta je ubo nožem i silovao. Istražujući ubistvo inspektori su naišli na Čikatila, ali su ga oslobodili. Bilo im je neverovatno da jedan politički korektan porodičan čovek stoji iza neljudskog zločina. Uhapšen je Aleksandar Krevčenko koji je batinama nateran na priznanje zločina koji nije počinio.

    Čikatilo se, posle prvog ubistva, smirio nekoliko godina, a onda je počeo da ubija bez milosti. Njegove žrtve bile su devojke, dečaci i devojčice. Birao ih je na autobuskim i železničkim stanicama, a onda ih je mamio u šumu nudeći im hranu ili piće. Pokušavao je da ih siluje mada nije uvek uspevao. Ali uvek je nepogrešivo zadavao samrtne udarce. Broj njegovih žrtava bio je ogroman: dok ga policija nije uhvatila, ubio je 53 osobe. Njegova karijera trajala je do novembra 1990. godine.

    Posle 12 godina istrage, policija je uspela da ga uhvati. Prvo je poricao svoju krivicu, ali na kraju je priznao sve i detaljno opisao svaki zločin, demonstrirajući na lutkama čak i gde je njegovo sečivom pogodio žrtve. Mnoga tela tek tada su pronađena. Posle suđenja 1992. godine, osuđen je na smrt i dve godine kasnije ubijen je tako što mu je dželat opalio metak u potiljak.
    http://arhiva.glas-javnosti.rs/arhiv...05070205.shtml
    When you have to shoot,shoot,don't talk...

  3. #23
    Registrovani Član
    Raisa avatar
    Status : Raisa je odsutan
    Registrovan : Mar 2011
    Pol:
    Lokacija : Jer noc je ceo moj svet i ovaj grad vec znam napamet
    Poruke : 1,036

    Početno Re: Serijske ubice

    ''Njegove žrtve bile su devojke, dečaci i devojčice''

    da,ovo su izmedju ostalog i pominjali kad su ga nazivali kukavicom,s pravom. buduci da ionako nije bio muskarac, vec...hibrid,zbog njegove impotencije, uvek je napadao slabije od sebe,iako Cikatilo sam po sebi nije uopste bio jak za razliku od Kempera koji je,ako makar malo lodirate pocetni snimak, bio div.

  4. #24
    Registrovani Član
    Milan31 avatar
    Status : Milan31 je odsutan
    Registrovan : Jun 2014
    Pol:
    Lokacija : Beograd
    Poruke : 2

    Početno Odg: Serijske ubice

    Ed Kemper je bio teži od 130 kg i viši od 2 m, znači ogroman.
    Edovi roditelji su se razveli kada je on imao 9 godina i on je ostao da živi sa majkom i sestrama. Majka mu je bila jako stroga i često ga je fizički i verbalno zlostavljala. Kada je ušao u pubertet terala ga je da spava u mračnom podrumu u vreći za spavanje. Još tada je Ed pokazivao znake psihičke nestabilnosti, jer je svojim sestrama uzimao lutke i sekao im glave. Bežeći od majke, sa 14 odlazi kod oca, ali ga ovaj odbacuje. Sa 15 godina je ubio babu i dedu (inače jedinu mušku žrtvu), roditelje njegove majke, i poslat u psihijatijsku bolnicu. Tamo je njegova inteligencija došla do izražaja, postao je neka vrsta asistenta psihijatrima, te je imao pristup arhivi, što je iskoristio, lažirao testove i bio otpušten iz bolnice sa 20 godina. Psihijatri su, uz otpusnu listu, preporučili da ne živi sa majkom. Socijalna služba je tu preporuku zanemarila i vratila Eda majci. Ed je žudeo za devojkom i stabilnom vezom, ali je imao problem da uspostavi kontakt sa devojkama. Kasnije je počeo da ostvaruje svoje davne fantazije. Stalno je kolima putovao po Kaliforniji , najpre se pripremao za svoj krvavi pir. Prve žrtve, Mary Ann Pesce i Anitu Luchessa, je pokupio ispred studentskog centra, zatim ih odvezao u izolovanu šumu. Mary Ann, koja je bila na zadnjem sedištu, nije mogla da pobegne jer je Ed zaglavio kvaku stikom grožđane masti, što je često radio. Anitu je najpre zatvorio u gepek, zatim je ubio Mery pa se vratio na Anitu. Za manje od godinu dana, tako je ubio još 4 devojke. Aprila 1973, Edmund Ed Kemper je izvršio ubistvo koje je zamišljao ceo svoj život. Ubio je svoju majku i iživljavao se nad njenim telom kao što se ona iživljavala nad njime svih tih godina. Zatim je pozvao njenu najbolju prijateljicu, ubio i nju, napustio kuću i tri dana vozio bez prestanka, nakon čega se predao policiji. Psiholozi su zaključili da je imao problem da uspostavi komunikaciju sa ženama, kao i da je zlostavljanje koje je trpeo od svoje majke ostavilo dubok trag u njemu. Sa muškarcima je normalno mogao da razgovara, dok je u razgovoru sa ženama znao da plane.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Članovi koji su pročitali ovu temu: 0

There are no members to list at the moment.

Oznake za ovu temu

Dozvole

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete slati odgovore
  • Ne možete postavljati priloge
  • Ne možete izmeniti svoju poruku
  •