?
Šta to može biti?
?
Šta to može biti?
Večnost je čista sadašnjost.
ostavio čoJek pečat neki oliti muhur
Zgrebala ga?
ček živka..ja kontam da je on ostavio posvetu,a ne ona
pa jedino ako zdravko peva muškarcu..
ne znam.. a pričalo se jeste...
moz da protumacis kako god zelis.."zvuci" 'nako,kao nekako romanticno..
ja to tumacim vako,kad te neko dotakne i ostavi neku vrstu oziljka,nevidljivog,koji ces pamtiti ceo zivot..
tumaciti ga kroz druge dodire,porediti ih,secati se,..sha znam,recimo tako..
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
posvetu dajes uglavnom nekome da pamti trenutak, razlog, mesto, vreme, sta vec, zauvek.... tj... ti njeni dodiri sa posvetom su dodiri koji se pamte doveka...
valjda....
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
doveka se pamti i ako ne pazis. muskarci stvarno znaju biti svinje tako da u muske dodire sa posvetom bas i ne treba vjerovati
zigovanje usijanim zelezom
mene je tako nesto zaobislo..
što Brenin metak
dodiri sa posvetom su svi lepi trenuci koje ste preziveli sa nekom osobom i to pamtite i danas. nikako me ne asociraju na nesto lose, na oziljke i bol na primer, vec samo na onu romantiku koja se jednom desila
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
a kako se objašnjava taj metak s posvetom
Bio si moja bolest i lek,
neizlecivo lep,
jos u srcu si mom
metak sa posvetom!!!
A ljudi kazu:
Gde boli tu seci,
samo da te s' duse skinem...
Gde srce puca nikad ne lepi!
Kad volim - volim,
kad ginem - ginem!!!
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
metkovi sa posvetom su svi lepi trenuci koje ste preziveli sa nekom osobom i to pamtite i danas. nikako me ne asociraju na nesto lose, na oziljke i bol na primer, vec samo na onu romantiku koja se jednom desila
nemam pojma o kakvom metku pisete, ja sam objasnila kako naslov teme dozivljavam
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Pa Cruz, Čolić peva o "dodirima s posvetom" a Brena o "metku s posvetom"
Po vašim definicijama dodira s posvetom ne mogu nikako da provalim šta su ovi meci s posvetom
Msm, nemoj da se ljutiš sve su to pesme, možda ih i ista osoba pisala, baš me zanima šta joj bilo u glavi
Kako ja da znam da li sam doživela dodir s posvetomili nedajbouže metak
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
ja prepisala..
Taj metak sa posvetom to mora da je kad te neko tako utepa, da posle više
niko ne može da te opravi.