ja sam na ovoj temi uvek zbunjena
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
[quote author=Sibi link=topic=389.msg20259#msg20259 date=1264442591]
ja sam na ovoj temi uvek zbunjena
[/quote]
sto Sibi?
ovaj avatar nema veze sa mnom...
[quote author=petrana link=topic=389.msg20752#msg20752 date=1264705323]
sto Sibi?
[/quote]
Zato što nisam pametna šta je pametnije. Šta god da sam u životu uradila bilo je naopako, kad sam slušala srce, zeznula sam se, kad sam slušala razum, opet sam se zeznula. I tako, ja naprosto nisam pametna.
Treba biti mudar i dovoljno voljeti da bi se moglo odluciti.Sad sa moje distance lako je dijeliti savjete .Kad sam voljela i bila voljena sve sam radila srcem.Nisam se zbog toga pokajala.Danas smo svjedoci kako razum pobjedjuje u ovoj vagi postavljaca teme.Ljubav se stavlja na drugo mjesto.
Od prosle godine me nema...Sad sam tu da znate...Tesko Vama...moracete da me trpite...
problem je ako je ili ili....
jednio je mudro slusati i razim i srce istovremeno... u sprezi...
ako su zene u pitanju ni jedno ni drugo vec samo vino... pa sta ono odluci.
Srce ! Razum će pronaći način da isprati srce...
prvo da iscitam sta sam sve drvio sa ostalim niqovima
svakim danom sve vise napredujem u sqontavanju sta je prirodnije od ova dva a to je naravno....
srce mi kaze sta bi volelo ,ali se ukljuci razum i spusti me na zemlju..kaze srcu sssss,preglasno si,progutam knedlu i nastavim..cesto sam se uveravala da je tako bolje.
u najbitnijim situacijama u životu se poklopilo da su srce i razum jedno te isto
где си пошла с крмељиве очи
meni se to nikad nije desilo...
Док сам била млађа још сам и размишљала.
Сад више јок
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Obično je odlučivalo srce, retko je to imalo neke veze sa razumom.
Kad srce preovlada onda ne da razumu da dodje do izražaja (to mozda i nije dobro)...Kada preovlada razum onda on ne da srcu da kaze to sto ima...(to je možda i dobro)
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.