Ja naprotiv..iskljucuemi pocinjem da racionalizujem..meni ovo prvo nista dobro nije donelo..
![]()
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
mi nikad nije dobro donelo... par puta sam se lepo zeznula....
posle toga resila sam da ukljucim mozak.. i ide razum pa srce.
najbezbolnije.
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Oduvijek se vodim putevima srca i nikad me i ništa neće pomjeriti sa tog puta..i kad padnem i kad klonem,ustanem opet..Razum je ono čime se rukovodim u sferama posla,okruženja..glasam za![]()
Dam srcu sansu da bira, vodjena onim 'bolje da se kajem sto nesto jesam nego sto nisam uradila', ali sve ima svoje granice. Ako me to sto sam srcem izabrala iznova i izvova povrijedjuje razum ce presuditi.
Mada, Icy, desava se da iako se povredis jednom, srce nadvlada razum, jer zeli da veruje da ce ovaj, drugi put, biti dobro...
Naki, zna se to desiti vise puta, ali, kao sto rekoh, sve ima svoje granice.
Razum uvek, srce neka radi svoj posao i pumpa krv u sistem, to mu je ionako jedina funkcija![]()
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
A mogne i da pobedi razum mun!
Jeste, ali moze to i da se obrne...Za tili cas!
Nikad ne reci nikad. Ja to zovem relativnost!
Ihhh bre, bas smo razbudili temu! E, tako sam i ja mislila...I jednom presla preko toga dosta... Pih, ni u kom slucaju to nisam uradila ranije...Ni posle...Ali tad jesam... I ne kajem se
!
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...