Tako je Mun... Drago mi je da je shvaceno sta sam htela reci! Postoje greske u zivotu zbog kojih se ne treba kajati
!
Opa ljudi, vreme je za!
Pa cekala sam da se svi slozimo!
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Stoji da ako jednoj osobi das mnogo sansi i svaku prokocka sledeci put ces biti oprezniji sa davanjem takvih sansi. Ali, to ne znaci da ta druga osoba treba da ispasta zbog tudjih gresaka. Mozda ce me mnogi, cak vecina smatrati budalom, ali ja sam uvijek za to da se u nove pobjede ulazi otvorenog srca. Drugacije covjek ne moze biti srecan. To je moje misljenje.
Homo homini lupus est.
Icy, nisi budala.. Imas svoj nacin, ne moraju i ne trebaju se drugi slagati sa tim. Svako sebi sudbinu kroji i cini sa njom sta zeli.
Ako mene pitate...Srce je tu da kuca i da ti daje dobre savete. Kao sto kaze jedan deo u Hamletu... Parafraziram... " pravog prijatelja celicnom alkom za srce vezi" ... " ne zuljaj dlan sa svakim zutokljunim drugom.. " ... " svakom daj svoj dlan, ali retkima stisak svoje ruke ".... To se moze primeniti na sve... Ljubavi, prijatelje... Biti oprezan je potrebno, ali gledati srcem je neophodno
!
Prvenstveno zbog SVOJIH grešaka, loša procena osobe ili osoba može biti jako nezgodna osobina u životu, iz takvih avantura razumno je na vreme se povući, u suprotnom posledice mogu biti nesagledive.
Nema potrebe uopšte ići dalje, sumiraš sve nakon određenog vremena, prebrojiš greške i pluseve, podvučeš crtu i zdrav razum dalje govori šta i kako treba da se radi.
Homo homini lupus est.
OK, s tim smo nacisto: ako jednoj osobi das npr 5 sansi i ona svaku izda logicno je da ces podvuci crtu, sabrati i oduzeti i poslusati rezultat. ALI, moje pitanje se odnosi na ostale osobe koje ce ulaziti u tvoj zivot. Da li ces i njima dati sansu da se pokazu ili ces u te odnose uci sa stavom 'svi su isti, nikom ne vjerujem, ni ona ne moze biti bolja'?
Homo homini lupus est.
Vreme je da pripalimo i ovde po jednu!