Kako znate?
Kako znate?
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
A sta podrazumevas pod...ljubav, onda nam je lakse odgovoriti
![]()
Ljubav je, volja da sebe prosirimo da bismo potpomogli sopstveni i tudji duhovni razvoj i sazrevanje.
ajd sad.![]()
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
ppa ne znam kako da objasnim kako znam.. jednsotavno se oseti.
praznina.
emptynesss!!! echo!!! echooo!!!
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Sve ono sto me je zabavljalo, cinilo srecnom vremenom, zbog ne znam ni ja cega pocne blago da me nervira (to je prvi znak) a onda sve jace i jace i na kraju ne mogu vise oc'ma da ga vidim. E to je znak da se definitvno ugasila ljubav.![]()
a realno, tu ni nema ljubavi, mislim, bar je nije bilo obostrano![]()
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
E, za takvo davljenje, nema spasilaca, zato, pamet u glavu, ne zaljubljujte se, ionako ce brzo proci...bolje ostati cool
Sto nisam ovo piso pre vise godina, naucio bih svasta nesto.
Alisa bre, kasnis deset godina sa temom![]()
Mora sve da se sabere i oduzme ...na papir
Mene pita drugarica kako znam da li nekog volim, a ja pitam kako znate da nekog ne volite vise![]()
znam...cim primetim da posmatram druge..![]()