ja stalno placam kazne
ja stalno placam kazne
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
pa dobro cruz..vremenom ćeš sigurno prestati,kao i ja a da li ti kasniš
kasnim jedino ako se nesto nepredvidjeno desi na putu, na pr. da mi pukne guma ili se nesto pokvari daleko bilo, inace uvek stizem ranije, jer polazim od toga da ja mrzim da cekam.
a ovo za voznju... tesko da mogu da se promenim
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Тачан сам ко швајцарски сат и не волим да чекам чак сам и своју девојку која је увек каснила на састанак успешно преваспитао.
Право у мету
Za mene je kašnjenje stvar lične nekulture i nevaspitanja. Nikada ne kasnim, osim u slučaju nekih nepredviđenih situacija ali se i tada obavezno javim da obrazložim razlog svog kašnjenja.
Što se tiče tolerisanja osoba koje kasne...I tu imam neke svoje pragove tolerancije...
Kasnim
Kasnim svuda
Kasnim uvek
Probala sam da krenem ranije, ali obavezno nešto zaboravim i moram da se vratim i opet...zakasnim
Ljudi oko mene su već navikli nekako, ako treba negde da budem u pola osam kažu mi da je to u sedam i onda nema nikakvih problema
Kašnjenje je samo jedna ružna navika
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me