nisam od decembra ništa pazarila kod njih, i počele su zalihe da se smanjuju...naročito mi je frka ako mi se kreme svedu na pola kutijice, a ja nemam novu na lageru.... sada je sve u redu.
nisam od decembra ništa pazarila kod njih, i počele su zalihe da se smanjuju...naročito mi je frka ako mi se kreme svedu na pola kutijice, a ja nemam novu na lageru.... sada je sve u redu.
где си пошла с крмељиве очи
danas podižem paket iz ''avona''...jedva čekam da vidim šta sam naručila - već sam zaboravila....
I sta si narucila... ?
stiglo mi - šampon protiv peruti (za matorog) od limuna i čajevca, 2 losiona za telo od jagode, extra skupa dnevna krema za lice (ako nađem sliku, postovaću je), dobila sam zbog te kreme neku pismo-tašnu za džabaka, tečni puder...i to sve za 2000 kinti.
danas pravim novu porudžbinu....videću šta ću, ima baš povoljnih kombinacija.
Дуго сам користила Авон а сада користим Орифлејм
морам да погледам нови каталог јурим једну крему
на попусту
Исповест је тако добра за душу а тако лоша за репутацију.
ovaj njihov antirid u crvenoj kutijici je baš extra....od ''anew'', zove se - ''Reversalist tretman za blistavu kožu u predelu očiju''
Свакоме бих препоручила орифлејмов резач.
То би било све.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
rezač?
Rezac im je super.
Оловке за усне и очи.
Сјајан је.
Имам га скоро 15 година, као да сам га јуче купила.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
I ja ga isto imam oko 10 godina i kao nov je i dan danas... sjajan je...
Avon je u jednom momentu imao neku super kremicu za lice,sa vitaminom C u tubi...bila mi je bas super,steta sto je vise ne proizvode.
Znate li da li imaju nesto slicno od tih kremica,koje sadrze vitamin C u sebi?
jok, ne prozvode to više....jeste bila dobra krema, ali sad koristim ove neke nove ''anew'' u crvenim staklenim kutijama...fenomenalne su...i malo su skuplje, ali stvarno....imaju efekta, ništa ne lažu što kažu.
o avonu pricate ? Anew alternative ( nocna posebno ) je nezamenljiva
postoje 'anew'' kreme spram godina u kojima smo...ovo što ja koristim poslednjih nedelja je za osobe iznad 35 godina...mislim, zabušavam tu, jer bi već trebalo da koristim kolekciju 45+, ali...počeću da je koristim kad budem videla da mi se koža zasitila ove kreme.
danas uzeh porudžbinu - krema za stopala od silikona, pil of maska, krema hidrantna kao i pil of (misilm - čajevec i još nešto i korisitim je za ruke, laktove i tako to) ), pa onda onaj divni antirid i losion za lice za mešovitu kožu i novi katalog - 2 somića...milina.
p.s. antirid je zaista odličan...verujte mi, jer vam to govori neispavana žena od 47 godina.