ima u novom katalogu finih proizvoda - neki lajt tečni puder za toplo vreme, moraću da ga uzNem...javiću još šta sam odlučila da pazarim ovog meseca, narudžbina je do 23. ovog meseca
ima u novom katalogu finih proizvoda - neki lajt tečni puder za toplo vreme, moraću da ga uzNem...javiću još šta sam odlučila da pazarim ovog meseca, narudžbina je do 23. ovog meseca
где си пошла с крмељиве очи
donela sam danas iz ''avona'': tečni puder za leto, 2 losiona za telo sa mirisom maline, jedan losion za zatezanje kože, gel za tuširanje sa mirisom kokosa i od iste sorte tečni sapun, toaletna voda od jasmina, mošusa i tako još prčkarija - 1900 dinara....
samo da prijavim da im je ovaj novi puder (tečni) za leto predivan i košta 500 kinti.
mleko za telo sa mirisom maline je tako divno...hidrantno, nije masno....milina.
Važno da telo nije masno... :raz_097:
pa jeste važno....i da miriše....i kako napravim neki pokret, a ono - mirišu maline kad im vreme nije.
mmmmmm...ovako - odličan antirid za 900 kinti u crvenoj staklenoj kutijici, ''anew''.....fenomenalan,.
prvi put sam jutros koristila masku za lice iz kolekcije ''spa'' - ''dead sea mineral mask''....fantastična je. ranije sam koristila onu od belog čaja, ali, je ova ipak bolja.
dokupih dve kutije onog divnog antirida u staklenim crvenim kutijicama ''anew'' i puder u kamenu, sa ogledalcetom....valjda će da potraje.
ja od avona koristim silikonske kapi za krajeve i odlicni su, neke cetkice, olovkice ....
a iz oriflame isto nesto oko sminke
uglavnom sve kupujem u hiper marketu, lily, dm
ranije sam radila za avon ali sam prestala jer nisam vise imala vremena za to
Ја те каталоге гледам као да гледам рецимо... каталог заптивки и шрафова.
Потпуно сам равнодушна.
Али, већ годину дана тражим мат сенке за очи.
Нигде их, људи моји.
Има само са мање или више седефа.
А ја нећу ни зрнце бре.
И нађох у Авону.
Пресрели ме на улици и ја кажем – само ако имате мат сенке можемо да причамо.
Ништа ме друго не занима.
И нађоше ми.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
koristim 'avon' otprilike sedam godina. ne sve, ali kreme, antiride, tečne pudere, maskare...obavezno...sve ostalo uzmem ponekad, ako imam finansijskog prostora.
dakle, veoma sam zadovoljna ovime što koristim redovno. veoma.
Након више од годину дана прнађох сенку која ми одговара.
Нема везе што је Авон.
Сад окренух да видим тачно која је и прочитах: made in China.
Па не могу да верујем.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Nista mi ne odgovara...jednostavno..ovaj Avon sto se nudi Balkanu..je 5ta klasa..
Ни мени. Шта год сам пробала није ми одговарало.
Али ето, јако дуго тражим мат сенке за очи и нигде нисам нашла.
Видећемо...
DM je mlogo bolji und jeftiniji...
e, Prle, brate...svaka čast!
Sto volem savremene mužjake...i kada zaista vode raćuna o odeći..obući..telu svojem i kozmetici!
B-vo...!
Postidecu se bweee