stigla mi je krema
idem da je preuzmem![]()
stigla mi je krema
idem da je preuzmem![]()
где Ñи пошла Ñ ÐºÑ€Ð¼ÐµÑ™Ð¸Ð²Ðµ очи
i ovaj tečni puder...baš sam bila na poslednjim tragovima u bočici
![]()
dakle, jutros sam stavila pil of masku i posle toga ovu kremu, koju sam juče pazarila....kako mi diše koža![]()
pričo,odgovara li tebi taj avonov puder za kožu?
zato što ja nikad ništa nisam koristila iz te kolekcije ...nekako ne vjerujem u taj brand,a ti si mi osoba koja ne bi koristila baš svašta..i ja imam svijetao ten i osjetljivu kožu..kad biram tekući puder,on mora da mi ne zateže lice i da mi koža može da diše..zato pitah.
ne zateže uopšte...ima jedan koji zateže i njega sam kupila samo jednom i nikad više.
ali, ovaj je baš ok u ivory nijansi. košta oko 5.5 evra...penalim se da kupim jedan još bolji, koji je u skladu sa kremom za lice, ali mi nešto mnogo da dam skoro 10 evra za to, jer snabdevam preko avona i devojke kojekakvim sitnicama...
pa ovaj je ta varijanta, sasvim je ok i postojan a ne zateže lice...ne pravi od lica masku.
inače, ne mogu bez tečnog pudera nikako. pogledaj cene na www.avon.rs
mada mislim da ima i kod vas to, je l da?
ima i kod nas..postoje oni koji ostavljaju kataloge za narudžbe i kontakt telefone.
pa eto...ne koristim sve iz kataloga, uglavnom kreme za lice, taj puder i kojekakve kreme ili mleka za telo...deca naručuju još koješta - senke, sjajeve, toaletne vodice....drž-nedaj....ima onoga što ne bih kupila ponovo, ali tako je svuda, pa i ovde.
na primer, ova poslenja kremica me je koštala 1350 din a u radnji bih taj kvalitet od l'oreal-a platila bar 3500, eto.
e da...zaboravih da kažem da imam kombinovanu kožu, mislim da je to važno pri izboru pudera.
stig'o mi antirid![]()
dakle, pošto sam jako zadovoljna kremom ''genics'', naručila sam i taj serum:
ove godine nisam ni jednom koristila serum, pa mislim da je krajnje vreme![]()
a ovo miriše na vanilu....fenomenalnoi uopšte ne vetri miris
![]()
ovo miriše divnostiglo mi sinoć. to je kupka sa mirisom belog ljiljana. košta nešto malo....400 din, tako nešto.

ja koristim ovaj after shave godinama i jedini mi odgovara...
![]()
When you have to shoot,shoot,don't talk...
e pa mm se ne brije, pa mu ništa ne treba osim dezodoransa i gela za tuširanje. ček da nađem sliku šta on koristi tim povodom....
dezodorans, a kupku 2 u 1 ne mogu da nađem...možda neki drugi put.
jutros sam ovo koristila prvi put. extra je
a onda se stavlja ova krema:
jako sam zadovoljnau ovom katalogu je to na popustu, meni se čini
mrzi me sad da gledam....a ako nekoga zanima, pogledaću.
stig'o mi ruž![]()
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0