ovaj krejon je fenomenalan
duuugo traje, sarmantno svetluca i preporucujem ga od srca
![]()
plotarius transpareticus

Zeli li neko postati Avon dama?![]()
подлога за Ñенку. кошта 299 дин, феноменална је.
где Ñи пошла Ñ ÐºÑ€Ð¼ÐµÑ™Ð¸Ð²Ðµ очи
углавном не Ñтављам Ñенку преко дана - Ñамо креон и маÑкару, али је ипак потребно нешто (бар мени) да Ñе Ñтави поред пудера...ово је одлично решење. јако је издашна и Ñтварно миÑлим да Ñе 300 кинти иÑплати.
напомена - не накупља Ñе у прегибу капка, тако да је то још једна предноÑÑ‚ ове мацкалице.
п.Ñ. Ñамо да додам - ћерке ово иÑто кориÑте...да не буде - шта Ñад ова баба прича о подлози за ÑенкумиÑлим, оне Ñу прве ово почеле да кориÑте, па Ñам Ñе ''гребала'' о њихове залихе, и Ñад Ñам наручила за Ñебе. дакле, проверно је добро
![]()
e i meni se ovo sviđa, samo da nađem negde neku avon damu pa da naručimimam gomilu lepih senki, ali ne dolaze do izražaja bez podloge
volim preporuku iz prve ruke
i da dodam da sam kupila ovaj puder i prezadovoljna sam njime, s obzirom da imam mešovitu kožu, i da mi je jako teško da nađem puder koji mi je neće isušiti a ni namastiti, ovaj je ko stvoren za mene
![]()
знам за тај руж, имам и ја један. иначе, авонови ружеви имају лепе нијанÑе, али ниÑу поÑтојани...Ð·Ð°Ñ ‚о их и не кориÑтим. пробала Ñам од Ñваке Ñорте током година и Ñтварно Ñу боје лепе, али - Ð·Ð°Ñ‡Ð°Ñ Ñе некако Ñкину...зато то више не купујем.
a kako ja da nađem avon damune poznajem nijednu ženu koja se time bavi
миÑлим да овде можеш некако да Ñе информишеш:
http://www.avon.rs/PRSuite/howtobuy_landing.page
hvala pričoznačiće mi ovo
![]()
радо бих ти дала бр телефона моје авон даме, али ниÑам Ñигурна да би ти она помогла...једнРм Ñам је питала тако за неку другарицу Ñа звездаре и није ми ништа помогла - Ñамо је иÑконтактирРла жену која је, на крају, морала да дође овамо у наш крај да преузме производе....та ко да - безвезе.
nema veze, taman ćemo proveriti koliko su ažurni i efikasni, kad popunim onu formuma znam ja da ih ima ovde po selu, vidim da stižu pošiljke u poštu, ali lično ne znam nikoga, eto prilike da upoznam
![]()
е да...пошто нема више у понуди оне добре пил оф маÑке од пиринча коју Ñам кориÑтила 5-6 година, баш Ñам Ñе убедачила...наР²Ð¸ÐºÐ»Ð° Ñам Ñе да Ñваке Ñуботе однегујем лице том заиÑта делотоврном маÑком ''за глатку кожу лица''.
е Ñад....избацише на тржиште неку маÑку од жен шена. наручила Ñам је, Ñиноћ је Ñтигла, Ñ˜ÑƒÑ‚Ñ€Ð¾Ñ Ñам је кориÑтила и могу Ñтварно да је најтоплије препоручим
цена је 250 дин, јер је била промотивна варијанта, али миÑлим да неће ићи више од 350. ова тубица мени траје више од меÑец и по дана, ако је кориÑтим једном недељно.
Članovi koji su pročitali ovu temu: 0