Kakva su vam iskustva sa ovom kozmetikom, ako ih imate?
vec godinama koristim avon anew alternative nocnu ....nenormalno mi prija ...i ne menjam je ....mada leti stavljam jednom nedeljno mozda i manje
Ciji potpis?
meni je Oriflame za par nijansi bolji od Avona :raz_043:
mada je Amway bio neprevaziđen :raz_127:
ali skup!
koristim avon godinama..milim 5-6- godina i veoma sam zadovoljna. naročito su extra ove malo skupljekremice, ali, brate, rezultati su baš vidljivi. :raz_069:
od amveja i danas koristim lok i diš drop.
где си пошла с крмељиве очи
koristim ponešto i iz jedne i druge kolekcije,nisu loši....
Carpe Diem
koristila bih i iz 'oriflejma' ponešto, ali ne znam nikoga ko to radi....
radi moja sestra sa tim,pitaj ako te nešto interesuje....
Carpe Diem
pa, pre je bilo u prodaji neka kolonjska voda sa mirisom narandže...baš je lepo mirisala, a zapremina je bila ohohooo...za relativno male pare. išla sam na sajt 'oriflame'-a, pa je nisam našla....
pitaću pa ću ti reći....
Carpe Diem
hvala, blue :raz_069:
poručih od ''avona'' ove divne kreme za lice i antirid i neku kolekciju za mog bradonju....jedva čekam subotu, da ih dobijem! (kao da je džabe..:raz_089
Moram da nađem Avon damu ... pre neki dan sam bila na njihovom forumu, poslala pp jednoj dami (tražila dnevnu, noćnu kremu ... sve po redu i savet), niko mi nije odgovorio. A u okruženju nemam nikog ko se bavi tim niti ko koristi Avon.
Nemam iskustva s tim proizvodima ali sam baš rešena da probam.
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
rekoh negde da ih koristim godinama...otprilike 5-6 i baš sam zadovoljna sa odnosom kvalitet - pare. ne znam u kom si delu grada...na novom bgd-u sam i tu ima dosta punktova ''avona''.
Na Karaburmi sam
danas idem da podignem proizvode, pa ću se raspitati ko ''operiše'' na karaburmi i javiću ti. ok?:D
Ја сам неко ко ће купити све што му се донесе кући.
Тако годинама купујем и Avon и Oriflame козметику, чак и кад нисам задовољна.
Некако ми то лакше него да тражим по парфимеријама, лења сам за те ствари.
pa evo, u petak sam dobila 'avon' paket sa noćnom kremom, antiridom iz ove najnovije kolekcije, a uz to i 2 odlične maskare za po 20 dinara (to je nagrada ako kupim ove kreme). onda - gel za intimnu negu, koji baš lep i prijatan, pa za muža kolekcija dezodorans, toaletna voda, zajedno sa kozmetičkom torbicom...e, sad su devojke smislile da ne kupujem mleko za telo u 'avonu' nego one pazare po parfimerijama...nešto im se drugo sviđa. mleko i ovako ne koristim, nego kreme, tako da....mi je svejedno.
Mašala ...