[QUOTE=Moonster;158297]Nisi fer Mikili, ni malo, zavisi od muškarca do muškarca
ajde da budem fer,ima ih...ali budi i ti fer pa priznaj da ima i skotova..
[QUOTE=Moonster;158297]Nisi fer Mikili, ni malo, zavisi od muškarca do muškarca
ajde da budem fer,ima ih...ali budi i ti fer pa priznaj da ima i skotova..
Pa ti si izvrnuo sve što sam ja do sad rekla i stalno me optužuješ da ja izvrćem.
I? Ne očekuješ ništa kao protivuslugu? Neku zahvalnost? Ma hajde molim te..
Nesebična dela su toliko retka da su statistički gledano zanemarljiva, pa ih nećemo ni pominjati.
I da, svi smo takvi podjednako i muški i žene, ali ove govorimo o delima koja navodno jadni muški
rade zbog žena, pa sam zato ''optužila'' samo muškarce.
još jednom..
Ništa ne radite zbog nas, već isključivo zbog sebe.
Večnost je čista sadašnjost.
E dobro. Ja sam do sada bila malo ozbiljna i malo neozbiljna,
ne zamerite..
Činjenica je da su u proseku žene lukavije, a muškarci jači. Zbog čega je to tako i da li
je lukavost od vraga a fizička snaga od boga ili je obrnuto, sasvim je sve jedno. Tako
je i da je drugačije ne bi valjalo.
Večnost je čista sadašnjost.
i to što kažeš...moj stav je da smo Božja bića sa slobodom izbora (wstih se onog zazijevog klipa sa kompjuterom :raz_114 i da je bezveze uopštavati da su žene manipulativne a muškarci naivni jadnici....ili kako god
odrasle osobe treba svako jutro da se pogledaju u ogledalo i da znaju ko su i šta su i da li su se ogrešile prema nekome (ako već neće da se ogledaju u Božjim očima)...e pa, ako mogu lepo sebe da gledaju u ogledalo i da kažu ''odličan sam!'' ili ''nisam toliko loš(a)'' - svaka čast.
где си пошла с крмељиве очи
Muškarac je Vrag..ako je muškarac u ženi onda je u ženi Vrag..
Prosto ko pasulj..aj sad drugo pitanje...
Homo homini lupus est.
The others have failed - Learn from them but do not follow
Jeste li cule za ''succubas from hell'' ?
vrag je u zeni i u flashi...razlika je ako dobro nategnesh iz flashe demon izlazi na videlo