Prvobitno napisano od mona pa mora na belom konju znas valjda Nekad su devojke sanjale princa iz bajke na belome konju... danas je dobar i konj ,samo nek je u belom *princu* i nek ide iz banke ....
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Prvobitno napisano od mona ma daj, nisam ja pateticna osim u bajci u pogresnoj si ti bajci druskane
Prvobitno napisano od slonce u pogresnoj si ti bajci druskane sto bas je prava bajka ima svega i puno patetike
Prvobitno napisano od Bisernica Nekad su devojke sanjale princa iz bajke na belome konju... danas je dobar i konj ,samo nek je u belom *princu* i nek ide iz banke .... eto...pregazilo me i vreme...i tocak od kolica
tako a sad slike na uvid
Prvobitno napisano od mona sto bas je prava bajka ima svega i puno patetike mona kao centralni lik...evidentno esi pirgava po celom telu
Prvobitno napisano od slonce khm,khm...moje nemo da si zucnula Jel za deviznu penziju da ne zucnem?
Večnost je čista sadašnjost.
Prvobitno napisano od mona tako a sad slike na uvid zbilja...krajnje je vreme da izbacis sliku
Ja sam kandidat za kralja ali ajde
Homo homini lupus est. The others have failed - Learn from them but do not follow
Znas ti moju sliku
Prvobitno napisano od Mala Kojica Jel za deviznu penziju da ne zucnem? kakvu deFiznu pemziju...nisam odavde
Prvobitno napisano od Moonster Ja sam kandidat za kralja ali ajde Ne trazi se kralj, samo princ
Prvobitno napisano od Moonster Ja sam kandidat za kralja ali ajde ti idi na temu de se traži kralj..
Prvobitno napisano od mona Znas ti moju sliku znaju li ostali kandidati
Prvobitno napisano od slonce kakvu deFiznu pemziju...nisam odavde o bogo moj.. aj valjda ću do kraja priče shvatiti o čem da lažem..
Neki znaju neki ne
Prvobitno napisano od mona Ne trazi se kralj, samo princ Do kralja preko princa
Prvobitno napisano od Mala Kojica ti idi na temu de se traži kralj.. Ti nem znaš hronologiju i kako to ide
Ne spamujte mi vako lepu temu
Prvobitno napisano od Mala Kojica o bogo moj.. aj valjda ću do kraja priče shvatiti o čem da lažem.. slobodno reci istinu.na tebe se ne mogu naljutiti
Pravila foruma