Pa ne znam.. čula sam da sa godinama kriterijumi počnu da opadaju...
Večnost je čista sadašnjost.
...a za jos par nece biti kriterijuma...
ma mi nemamo pojma.. još smo mali...
Jel to samo mi mali pišemo na ovakvim temama..
pa jes.. nikaki ste...
e da
Šalila sam se ono za kriterijume. Mislim, tako se samo čini.
Zapravo naši kriterijumi su sve stroži, ali smo prinuđeni da ih ignorišemo.
I onda budemo frustrirani...
nemojte se frustrirati...dok je dana bice i zena... dakle, ima ih podosta
trazimo nesto, a u svakom pronadjemo drugacije..i time svako dobije titulu posebnosti, koliko god je zadrzala/li...
...ajoooj, majko mila... trebao sam otvoriti temu "sta traze zene u zenama"...
...ovo je iskljucivo muska tema... ajde ishhh...
mi ti pomažemo a ti tako..
Mi u ovoj temi trazimo zenu sa dobrim osobinama pa da je udomimo dobrom muskom.. sto bi rekli provodadzisemo :raz_114: ... oli bi trebali da se manemo corava posla.. pa ne znam sad ... recite i vi koju...
I am good but I'm not an angel.
I do sins but I am not a devil.
Uvek znaju kad muškarac krene da čeprka po njima, da nešto traži. Šta će drugo naći nego svog đavola. Što je tražio, to je i našao, je l'.
Uostalom, tako to rade i petlovi, i lavovi, i srndaći. Jesam li joj se dopao? A opet, valja biti nežan, dok tražiš to nešto, šta god da je. Ne
vole grubo i navrat-nanos. Poljubac u mraku i nikom ni reči. Nešto je videla na meni, pitam se samo šta? Radije bi mene ovakvog kakav sam
nego nekakvog pesnika nakolmovane kose, s ljubavničkim uvojkom iznad desnog oka. Trebalo bi u ovim godinama više da vodim računa o
svom negoli o njenom izgledu. Nisam joj dozvolio da me vidi iz profila. Ipak, nikad se ne zna. Dok parkiram auto, prilazi mi cicika atraktivnog
izgleda. Zanosno njiše dupence. Osmehuje se. Vidim, nešto će tražiti od mene. "Hoćete mi, molim vas, reći koliko je sati?" Reći ću ti ja koliko je
sati, večeras, u nekom mračnom restoranu dok se nalivamo dobro rashlađenim vinom da brže zaboravimo one koji su nam u srcu i par sati budemo
zajedno u nekoj jeftinoj hotelskoj sobi. Reci svakog jutra "trptrpko trptrči" četrdesetak puta, tako će te tvoje zanosne usne prirodno da se nabudže.
Mazi onog mališu, očima pokazujem. Gledaoci uvek vide više od izvođaća. Naravno, one se razumeju u ptice, bebe, životinje. To im priliči.
Žena je raj za okice, pakao za dušicu, i čistilište za džepČić.
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
...ahaaaaaaaam... raspisali se i muski...