nadam se dobar, kad dete više i češće želi samnom biti nego sa majkom
nadam se dobar, kad dete više i češće želi samnom biti nego sa majkom
znam ja to, ali drigi deo dueta više svira solo
ne znam...duga priča, nada se čovek da se ljudi možda menjaju (što se nikad ne dešava). da će biti bolje, da će zbog nečega biti drugačija, da će se nešto promeniti....ali nije sve isto ide
uči se čovek dok je živ, pa umre glup...
malo humora za sve kojima je ovo poznata situacija
''Neki dan smo bili na jezeru u Malom Zvorniku gde živi moja rodbina. Deca htedoše nešto da prezalogaje iz restorana koji beše uzbrdo 25 stepenika. Majka ko majka, hajde što mi teško, idem da pitam šta imaju. Kaže imaju pite sa sirom. Siđem dole kažem imaju pite, hoće ovi pite, popnem se 25 stepenika, što mi teško, kad kuvarica reče nema više. Hm, hajd reko, pa šta imate kaže pomfrit. Vratim se kod dece, pitam hoće pomfrit, a oni kažu da pitam jel imaju možda pljeskavice. Što mi teško, vratim se , žena me već gleda čudno, pitam jel imaju pljeskavice kaže imaju. Vratim se da pitam jel hoće - hoće čak i nabrojaše priloge. Pošto su bili dobro ogladneli, ne bude mi teško, pa malo malo hajd gore da pitam jel gotovo. Kad beše gotove, uzmem, platim i snesem ih gremlinima. Jedno uzima da jede, drugo se naljuti i namršti i neće. Kaže nisam stavila priloge koje je reklo. Neće da jede. Hoće da pitam da li imaju palačinke. Što da mi bude teško popnem se kaže imaju. Vratim se kažem imaju. Popnem se naručim dve u jednoj porciji. Žena već sto posto sigurna da sam odlepila, više me ne gleda čudno. Dva tri puta, što da ne, popnem se da vidim jel su gotove jer ovaj pregladnio. Gotove. Jede. Pojede. Siti. Rešim da sednem i naručim sebi kafu nek ide život. Ova što me više ne zarezuje nije donela vodu. Pošaljem dete da mi donese vodu kaže ne može. Deca su ukras sveta.'
@tema
nemam pojma, trudim se, videćemo šta će ispasti
a što se tiče uvodnog posta, nisam popustljiva, ne znači ne.
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Ja sam blaži a žena je stroga
Послато са 5038X уз помоћ Тапатока
Imamo 9mesečnog sina tako da još nije vreme za kazne
Popustim pa pritegnem, naizmenicno, veci je u pubertetu i vise sam 'drugarski' nastrojena da bi sto vise izvukla od njega. Sa malom sam strozija jer je otac mazi previse i tamo ne mogu da delujem, ali probam da izbalansiram. Inace kao i svaka majka brinem i volim ih neizmerno.
Ciji potpis?