:raz_114:
ma ništa.. napravili pauzu jedan dan i sasam ih opet poslala..
:raz_114:
ma ništa.. napravili pauzu jedan dan i sasam ih opet poslala..
Večnost je čista sadašnjost.
eto, puštam (o) ovu našu stariju samu na more...mislim da je dovoljno odrasla da se brine o sebi 20ak dana. doduše, ide sa još dve drugarice. sad bi me mnogi pitali, kakve su to drugarice?
a ja bih rekla da jednu znam a da drugu ne znam...
i, je l to u redu? pa, mislim da jeste, dovoljno je što je ćerka poznaje. nadam se da je njen sud ok.
где си пошла с крмељиве очи
Naravno da će s društvom da ide..
Večnost je čista sadašnjost.
i mi smo išli (brat i ja) u tim godinama....sećam se, odemo na vis, a tata svakih 10 dana dođe da nam donese pare i da vidi da se ne glupiramo previše...a nismo nikad znali kog će tačno dana da dođe, nije bilo mobilnih telefona...brod je dolazio dva puta dnevno, jedino smo to znali
Laza: Kevo, daj mi čašu vode, kreće mi serija. I donesi mi nešto da jedem. Onako, na brzinu.
Dva sata kasnije...
Laza: Kevo, daj mi neki sok. I isprazni mi pikslu.
Keva: Hoćeš i da te podojim? Moržino jedna, samo ležiš tu čitav dan. Još malo, pa će kljove da ti izrastu!
:raz_114: strašno
Po ovom minulom radu rekla bih da sam bolji roditelj nego sto su moji bili. Sve ono sto je meni nedostajalo pruzila sam mom detetu. Vise sam popustljiva nego stroga ali on to ume da ceni i nije nijednom to iskoristio kako ne treba. Ljubi ga majka
Mozda tek sada majka uvidja gde je napravila "greske" i propuste.. ne znam.
Ja sam znala da necu biti ni blizu kao moji roditelji. Brat je bio isto takvog misljenja medjutim on je postao gori od nasih roditelja. Verovatno je zaboravio neke stvari a i iz neznanja ide krucom - "vojnickom" varijantom.
kod nas je ista situacija.
moja mama kaže da se ja očigledno ne slažem s njenim metodom vaspitavanja kad tako različito postupam prema deci...ipak, moja deca su podjedanko vaspitana kao što smo bili i mi....možda nisu fenomenalni đaci kao što smo mi bili, ali...nisu ni istraumirane kao što smo mi bili.
to mi je mnogo važnije.
dakle, jasno sam joj stavila do znanja da s meni ne sviđa način na koji me je vaspitala.
nije mi jasno zašto se buni? moja deca su moja briga a ne njena.
kakav ste reditelj jel...
fino reziram..
To je početnički stav. Kao oficir kad izađe iz akademije pa se prvi put nađe pred četom.
A ti kao ne znaš zašto se buni...
molim?
Neki ljudi jednostavno iz straha i neznanja grade autoritet misleci da ce time postici nesto. Postignu, ali mi kao deca znamo kako to na nas deluje. E pa bas to nisam zelela da moje dete oseti, neku vrstu straha. Daleko od toga da nije bilo ljubavi ali moze to i na drugaciji nacin da se uradi i bez "posledica".
ne znam da li ima posledica...to ću videti tek kad one budu svoju decu vaspitavale.
Mera roditeljskog neuspeha je broj zatvorskih dana. Sve ostalo nije važno