Ja sam cool mama. Tako mi rekla deca
Ja sam cool mama. Tako mi rekla deca
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
nisam taj slučaj
ili ne čuju telefon ili neće da se jave, nema treće
где си пошла с крмељиве очи
prirodno sam dobra ko lebac,sve (sam) dozvoljavala a retko sam i bila pitana,sama sam podizala dete,i obzirom da sam preMekana,imala sam srece da nikad nije bio problematican/porocan.iskreno,nikada nisam brinula u kakvom se drustvu krece,jer od malena nije podnosio da bude u blizini problematicnih.
ne bih mogla da dam zakljucak kakav sam roditelj.ono sto znam da sam imala neke srece.
šta će biti-biće
ja kao oću da budem principijelna, a onda popustim (ipak)
ja sam nikaki roditelj
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
očigledno je da sam jako loš roditelj jer moje dete ne ume da me poštuje, ne ume da ceni ni trunčicu onoga što činim za nju... radije će u tuđoj kući, posle ručka sa roditeljima svog dečka na ruke oprati posuđe nego rođenoj majci pomoći bilo šta... bilo šta...
toliko me je razočarala malopre, da su mi suze pošle... pa koga ja to imam u kući, koga sam to odgajala sa puno ljubavi... zar ta ljubav i pažnja ne bi trebalo da budu nešto uzajamno, obostrano nije se radilo o pomoći u kući, nešto sasvim drugo je u pitanju, ali je baš zabolelo, jako.
skroz sam razočarana i počinjem da je gledam drugim očima
надам се да је то пролазна фаза, фајф...дешава се, јер очито стиче позиције ''на другом месту'', а код тебе нема фрке...не брини се, сва љубав се увек враћа.
где си пошла с крмељиве очи
ми ћемо бит добри родитељи
od danas postajem zlo od roditelja pa da vidimo da li će se nešto promeniti na bolje...