E moja Kvini kakav sam danas imao naporan dan dobro nisam propisao glagoljicom. Bitno da se stari lav izborio za svog lavića i drugu decu. Ebeš ti gramatiku. Ja mome spasih uspeh a nekima i letnji raspust zbog "biologije" u gimnaziji "Opšti smer". Dakle dama je iskompleksirana do neba. Prvo sam išao na šarm, kasnije na funkciju i stil. Na kraju pri pomenu prosvetne inspekcije i vanredne ispitne komisije ona pristade da se deca ispitaju vanredno ... itd. Ebo balkan. Jedino ovde dokazuješ vrednost svog posla tako što drugima nateruješ suze na oči. Zamisli neće da pita decu??? Čak se i direktor gimnazije zgrozio. Pa valjda škole postoje zbog dece a ne da bi prosvetni radnici imali posao.
Е мој Г, ја одмах прелазим на инспекцију.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Kako pričalica obučava tuđu decu?
Ovako
Nema šamsi.
Jedan je previše glupav da bi učio fiziku, a drugi je previše pametan da bi učio fiziku.
a što ti misliš da sam ja takva kao u tom spotiću?
где си пошла с крмељиве очи
ja cu ovde ipak dati mom sinu da napise kakav sam roditelj...radije bi da to ucini cerka ali odsutna je opravdano
xxxx
mama ko mama,vozamo je kako hocemo,ali kad drekne svi na ulici znaju na kom spratu stanujemo.vastra je likusa.meni je bila u savetu roditelja u skoli i sve sto smo dobili u skoli ona je bila pokretac toga...a posto se svaki put na sastanku saveta posvadja sa direktorom,mene sutradan u skoli pozove psiholog na razgovor...ima li to smisla:raz_067:
Šta znam ja. Sve pričaš kuvala ti MM ba ovo, ba ono...
valjda sam dobar roditelj...vreme će reći...a i oni kad porastu....
Ne znam kakva bih bila, mislim da bih bila zivcana i da bih se stalno drala i bila jako zahtevna ili bih otisla u drugu krajnost i bila skroz popustljiva.
jos nisam roditelj ali jedva cekam