nikakav
nikakav
- Zašto nosiš taj glupavi zečji kostim?
- A zašto ti nosiš taj ljudski kostim?
Onakav kakva su mi deca.
Nemam pojma, umem da budem surova, kao da nisu moji. Pa me posle grize savest.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
onda sam ja roditelj...skoro nikakav. mnogo se razlikuju od mene, sve se nadam da će naći sebe i neki svoj ispravni put...i da na tom putu neće biti nesrećne....ko sam ja da im određujem put? i saputnike i tako....?
roditelj?
hm, pa šta? uglavnom sam ja srećnija što sam ih rodila, nego one što sam im ja kewa...bar sad tako mislim.
где си пошла с крмељиве очи
Svo troje kažu da sam dobar. Znači treba da razmislim...
evo, starija mi juče napisa sms ''mnogo te volim''...šta sad to treba da znači?
1. nešto hoće od mene.
2. ne ume to da mi kaže ''uživo''
3. nešto je zakenjala, pa treba da ispravi
4. sve zajedno.
eto....kakav sa ja roditelj, kad mi ovakve sms-ove deca pišu?
njanjav, pa te vataju ne emocije...
Večnost je čista sadašnjost.
Па виш да се није уватила.
Пожртвован.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
mene kojica odavno voli da zaebava
kakav sam roditelj ce reci one situacije na koje ce moj sin naici kroz zivot
al ja za sebe u globalu mislim da sam los roditelj-suvise pokusavam da balansiram izmedju roditelja i prijatelja, pa on jadan ne zna kako da se postavi, ne umem da postavim granice, nisam posvecena koliko treba, suvise sam brizna i jos sto i jedna greska koju cine sve keve ovog sveta...
missim da nisam mnogo brižna, tj. jesam, ali missim da ne pokazujem tu brigu....nisam sigurna koliko je to dobro.
ali, imam lični problem - moja majka je uvek pokazivala (po mom mišljenju) preteranu brigu za mene i brata, pa se trudim da ne radim ono što mi se ne sviđa kod moje majke...ali, sada više nisam sigurna da moja majka nije u pravu.
mada, gete je rekao ''kakav ste roditelj, videćete po svojim unucima''.
ne znam da li je on imao decu ili unuke da bi doneo takav zaključak, ali mislim da nije uopšte daleko od istine.
joj, i ja se sve trudim da ne budem briga na kvadrat ko moja keva, al ne ide to tako lako kad si i sam roditelj...mislim, moj je jos mali, bez mene ni u toalet ne ide rado, ali me vec sama pomisao na nocne izlaske tera na povracanje..ja bukvalno necu moci to da izdrzim
kaka sam lujka, on jadan ekskurzije nece ni videti....
aj sto cu da placam, nego sto cu da placem
ima da budem na kombinaciji leksica i vutre sve vreme trajanja ekskurzije..ko da sma ja tamo a ne on
evo, sinoć....joj, što sam se iznervirala...
ova mlađa izašla oko 18h. reče da će brzo da dođe i da ne nosi ključ....negde oko 22h nje još nema, a meni se spava užasno. zovem je, javlja se govorna pošta....zovem je do ponoći, a onda se javi i kaže da je za 15 minuta kod kuće...
a ja pošandrcala i izvikala se na nju preko telefona da požuri kako zna i ume.
naravno, došla je tek u dvadeset do jedan, razbila mi san...i bila sam baš neprijatna prema njoj i rekoh da sad neće izlaziti do petka, da ne sme da uključuje kompjuter...i da slučajno ne očekuje da je budim ujutro za školu.
i eto. nisam je budila, ustala je sama, a za kompjuter i ovo ostalo ćemo da vidimo.
pa kod mene bi isto, ako ne i gore prosla...
kod mojih je uvek bilo "kad dolazis i sa kime ides?"i ja kazem sa kime idem (dobro, ne bas uvek ) i kazem zaista kad dolazim..znaci nije bila frka, ako kazem u pet ujutru-u pet, ali moram da se nacrtam tu u pet, pa da me njih desetorica siluju do pet do pet....tako bilo do moje 19te, a onda sam pocela da zivim sama i vise nije bilo takve provere, ali sam do tada vec naucila da se cuvam i sta smem, sta ne smem....bar generalno