Da li ste skloni eksperimentisanju u sexu... zarad razbijanja monotonije ili čisto iz radoznalosti? Ili ste više za, opšte prihvaćenu, klasiku?
pa ono..volim sve sto vole mladi
ali posle svih eksperimenata, zakljucak je jedan. strast nista ne moze nadomestiti. i ako nekog zelis, onako stvarno, onda ti je super i klasicno, i neklasicno, i brzo, i sporo, i kako oces
a ako ga ne zelis, nikakvi tu eksperimenti ne pomazu..
if you open your mind too much your brain will fall out
vidi koto ....nema je po mesec dana i pravo na ljish ...i to na experimente
nemoj da te ovaj smajli buni mi se ovde volimo
Ciji potpis?
a ako se experimentisanje svidi
moze da ih bude petoro u krevetu...moze da te maze medom po vagini ili bradavicama i pusta hordu crvenih mrava na tebe ....al ti nikad neces znati njegovu pravu misaonu pobudu zasto to radi.... a on jos manje onu dok mu pravis pentagram na ledjima noktima i na plafonu sobe vidis u sfumatu lice svog drugog decka sa kojim si nesretno raskinula a nikad se niste posteno poyebali... sustina je u trilemi nasih supstitucija strasti onoga sto se zove pozuda na tren i u trenu i samo tad i odma i ocu da svrsim pa nek puknu i amerika i engleska jer mi je samo do eksperimentisanja i ni do cega drugog zivog...
tako se misli na prazan stomak...
deifnishi eksperimentisanje u sexu :D
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Definishi keserish
Ciji potpis?
neko je spomenuo skakanje sa lustera skoro... ili bese sa regala
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
misliš NAskakanje
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
mislim
nemam pojma sta bi bilo eksperimentisanje, valjda svako sebi dozvoli da ga osecanja vode i u skladu sa njima se i ponasa
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
nema to toliko veze sa osećanjima...
nego sa cim?