Ja nisam, niti imam želju, a vi?
jesam, i da me nisu moji krstili kao dete, verovatno bih to ucinila vec negde sa 14 god. kao sto je uradio moj najbolji drug.
Budi slobodan kao i kap vode, koja se u pari slobodno penje u neznane visine, i u ledu ponovo pada u neznane dubine. Njen je dom, kao i dom atmosfere, sve dokle zemljin magnetizam dopire, zasto si ti suzio dom svoga zivota? I zgnjecio ga izmedju dva plota, jednog rodjenja i jedne smrti?
jesam, mada ponekad deluje kao da nisam
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
ponekad
Ciji potpis?
[quote author=Manijak link=topic=416.msg6352#msg6352 date=1251358002]
[/quote]
:raz_114: isto
ovaj avatar nema veze sa mnom...
jesam..... :raz_081:
da
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
jesam
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
[quote author=Manijak link=topic=416.msg6352#msg6352 date=1251358002]
[/quote]
isto.
где си пошла с крмељиве очи
Jos kao beba i na to nisam mogla da uticem..iako kao pravoslavna hriscanka volim sto sam krstena..
jecam...kacu da je pocle toga pop necto majakco jel cam bio poteci
mi smo se đuture krstili, tj. porodično...i mi i deca zajedno...pošto su moji roditelji to preskočili, a mi smo osećali potrebu i tako....
Jesam,i to igrom slučaja dva puta ...i po jednom i po drugom obredu,zahvaljujući neznanjuonih koji su me krstili po drugi put.A prvi put je to uradjeno tajno,jer otac nije bio saglasansa tim.Tako da me ne mogu pitati "jesi li ti krštena ?" ...potvrdjeno
Klonim se ljudi koji misle da je drskost hrabrost, a nežnost kukavičluk
A klonim se i onih koji misle da je brbljanje mudrost, a ćutanje neznanje.
Jesam, sa sest meseci. Moji cesto prigovaraju kumu da je nesto pogresno odradio, a cale je jednom reko popu da je sigurno preskocio neku stranu prilikom obreda
Kneel Before Kal-El
Da...5 dana prije vjencanja....a djeca nisu krstena ...
jedino pravilno krštenje je ono potpunim potapanjem u vodu, tako da ako vas nisu potpuno zagnjurali u vodu....puj pike ne važi. :raz_116:
Điđi-Miđi ili Smrt
Nisam,niti cu.
Sve bolesti su posledica neredovne upotrebe alkohola.
naravno da smo svi krsteni! mene i mladjeg brata su doveli u Srbiju da nas krste, krsteni smo u Svetog Marka u Beogradu, a sestru su krstilu ovde u Parizu u nasioj crkvi i secam se da pop nije hteo da je krsti jer se zove Zaklina pa keva morala da trazi pravoslavno ime da bi je krstio
Krsten sam.
When you have to shoot,shoot,don't talk...
i volim što sam krštena. :D