A koja ste VI zver?
A koja ste VI zver?
mnjaaau...
svaka vrsta macke se moze naci u meni
doslovno...
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Немам појма
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
Guskica, zaljubljena, trenutno
Mene su u srednjoj skoli etiketirali sa tigrica .. nemam pojma zasto
I am good but I'm not an angel.
I do sins but I am not a devil.
meni nedostaje pojašnjenje uvodnog pitanja Zapravo..na koju sferu života se misli..kakva sam u svakodnevnom ophođenju,u ljubavi ili seksu,na poslu..itd..ima različitih životinJki
za mene bi se moglo reći da sam mačak, uglavnom nezainteresovan za okolinu, volim da dremam, umem da ogrebem kad me neko čačka, a ponekad znam da budem i kao umiljato mače.
Živim samo ovaj sadašnji trenutak, jer sve ostalo ili je već prošlo ili je neizvesno hoće li doći.
Beli medved, zasticena vrsta
Potpisujem da dovoljno sam luda...Potpisujem i jos da dovoljno sam jaka...jedan manje vise hir...
Taman sam mislila da će biti sve same mačke i mačori,lavovi i tigrovi
bravo za tebe Kao znak mojih istomišljeniČkih priznanja,pridružujem se pa velim..guskica(kad mi oke Nako bljesnu),lisica(kad smotrim plijen )slijepa mišica(kad se noćom izbauljam)..i ima toga
Ni od mačke mazuljaste ne b da bježim a pas..e,tu sam najBoljšaja od sve djece
mene je tata, kad sam bila malena, zvao ''jagnje moje belo''....plašim se da jagnje obligatno poraste u ovcu (ili ovna ), ali osećam se nekad i kao pernata živina koja nosi velika jaja...ćurka, na primer
где си пошла с крмељиве очи
ja sam pas..ali pitbul
macka
e vala,sad se osecam kao konj,kolko sam povukla
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Panter. Graciozna, pametna i borbena. I kao sve mace, umiljata i pazljiva. Samo samnom treba znati i onda dajem dušu na pamuk.
reko bi se kokodlak
Večnost je čista sadašnjost.