jeste imali,a imali ste sigurno, kad vam neka kaze prvo ne,ne,pa se to pretvori u da da,ovo je mesto za muske osvajacke price,kako ste neku...... preobratili
jeste imali,a imali ste sigurno, kad vam neka kaze prvo ne,ne,pa se to pretvori u da da,ovo je mesto za muske osvajacke price,kako ste neku...... preobratili
Očekivala sam barem desetine postova,al naši momci su tako fini ili kako sad vole da im se kaže: Samozatajni
Baš me zanima ima l koji da mu se izmakla
ja sam imala tisucu takvih situacija e al posle je kod mene bilo ne volim da gubim vreme na femkanje
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
Ja ne razumijem kako neko uopšte kaže : Ne..nije mi jasno nikako..mislim ako je već ušao u proces zbližavanja
pa izmakle su mi mnoge, mnoge...al ko me jebbe kad sam bio početnik i nisam umeo...
ne prihvatam ne kao odgovor
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Znači da postoji put od NE do DA koji završava brakom
prosto ne mogu da vjerujem
postoji.. pitaj konana ako mi ne veruješ..
Večnost je čista sadašnjost.
ne znam šta je tu tako čudno.. samo se malo predomisliš..
Večnost je čista sadašnjost.
ja sam se izgubila u svoj sili ovih citirnaih odgovora..nikako da pohvatam neku poentu...ali mi nekako obrnuto postavljene reci deluju zanimljivije...sta onda,kako onda?