zašto mislimo da je samo fizičko obilježje ono što rađa kompleks kod muškarca![]()
zašto mislimo da je samo fizičko obilježje ono što rađa kompleks kod muškarca![]()
ma nije samo to,ali ja bih ipak zelela da znam koliko su im veliki...kompleksi...![]()
171
nisi naveo mernu jedinicu![]()
bolje da ne čačkamo mečku, da ne bismo i mi dobile temu o ženskim kompleksima(ukoliko već ne postoji)
Uh..pa naravno da imaju i oni kompleksa...Neki muškarci mnogo daju na garderobu. Mora sve da bude markirano.Ponekad se desi da odelo, nosi muškarca, a ne on njega...O autima i da ne govorimo...To mora da bude veća kubikaža..Nikako neki mali autić...itd.
Ali imaju komplekse i druge vrste. Ako su u društvu uspešne žene, njihovi kompleksi tek dolaze do izražaja. Mislim da su im kompleksi ponajveći u odnosu na drugi pol. Ako tu nisi neka velličina...onda je sve džaba...Mada se muškarci i međusobno utrkuju, ali smatram da ih kompleksi u odnosu na žene, više bole..
I da....kompleks visine je uvek prisutan....Ne baš kod svih, ali kod većine.
Evo i ova tema postoji nekoliko godina, a imamo samo par odgovora po pitanju visine.![]()
MUškarci su neviđeno uskraćeni za mnogo toga..ne mogu štiklom da nadomjeste centimetre,ekstenzijama dužinu kose,elem opet centimetre
![]()
Sad da ne pretjerujemo sa mjerama i tako to..imaju li muškarci kompleks od "neartikulisanosti" na primjer kad se lošije verbalno izjašnjavaju od partnerke![]()
E nije to kompleks...U takvoj ''nemuštoj'' komunikaciji...oni su muškarčine...Što ga manje razumeš, on je sve više ''mačo''....![]()
a šta štampa Štampa
Jedan od najvećih muških kompleksa je visina
Dok žene lažu o kilogramima, muškarci to čine o centimetrima, ali ne onim vezanim za njihovu muškost već za visinu.
Istraživanja su pokazala kako je takozvani 'Napoleonov kompleks' jedan od najčešćih problema s kojim se izrazito niski muškarci bore cijeli život.
Ovaj problem snažno utječe na njihovo samopouzdanje koje je često na udaru još od najranije dobi. Muškarci niskog rasta u školi su vjerojatno bili česta meta viših i snažnijih kolega, a sudeći po rezultatima psiholoških testiranja koji govore kako viski ljudi lakše pronalaze posao priča se nastavlja tijekom cijelog njihovog života.
No bez obzira na ovaj kompleks postoji veliki broj uspješnih muškaraca kojima ovakav problem nikada nije bio prepreka. Danny DeVito (146 cm), Al Pacino (168 cm), Dustin Hoffman (166 cm) Marc Anthony (168 cm) i Daniel Radcliffe (165 cm) samo su mali dio velikih faca kojima centimetri nisu bili prepreka uspjeha.
previše gledate seks i grad![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
A šta fali seksu i gradu![]()
ne fali ič, nego se meni čini da je u srbijama sve to malčice drukče![]()
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
aha..a kod nas tek![]()
Jose something I forgat to told you Slopo Rodriguez have a gun!