Vasa zelja se jos uvek ne moze ispuniti. Nemate sve potrebne uslove. Radite na sebi i na samousavrsavanju.
http://www.astrolook.com/kolacici.shtml
Vasa zelja se jos uvek ne moze ispuniti. Nemate sve potrebne uslove. Radite na sebi i na samousavrsavanju.
Poslednje uređivanje od Sibi : 23-05-2010 at 21:04
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
Kada se ujedine snaga i volja dobija se "velika moć" ili snaga koja privlači događaje. Ipak, pazite da ne spržite svoja krila - kao leptir koji se suviše približi lampi.
где си пошла с крмељиве очи
Nikad ne reci nikad...
Gotovo sve sto sam rekla da ne bih nikad nekako i nekoliko mi se usunjalo u zivot ...
U Vas imaju poverenja ljudi za koje ste zainteresovani. Razmislite šta izazivate kod ljudi za koje niste zainteresovani. Da li ste stvarno sigurni, da se nalazite na putu lične sreće?
(p.s. kolačiću, edi gomna)
Sreca, ljubav i uspeh su na Vasoj strani. Ako mislite da mozete dobiti i vise od toga, samo hrabro napred.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
maznula si mi kolačić ispred nosa... :raz_059:
gle sad šta sam dobila...
U velikom ste zakasnjenju i sa manjkom novca. Potrebna Vam je bolja organizacija vremena i aktivnosti. Nemojte stvarati nove dugove.
Večnost je čista sadašnjost.
Naučite da jednom "otvorenu bocu treba i popiti" - da započetu temu treba i završiti. Odlaganjem ne možete ništa postići, sem jos većeg udaljavanja od rešenja.
Izvucite pouku iz ove poruke: alga se hvata za stenu da bi preživela, a ne da bi i ona postala stena; ona se ne brine kako će odoleti talasima, jer se sjedinjuje sa stenom.
(ebote, otvorila mi oči ova poruka)
Situacija je vrlo delikatna, budite oprezni i ne pricajte previse. Ponekad i zidovi imaju oci i usi. Nikom ne poklanjajte olako svoje poverenje.
kojica je njanjava, G je dosadan, a Yeca najzlija
To sto je u Vasoj glavi znate samo Vi, a u isto vreme to je i najveci razlog zbog kojeg Vas okolina ne razume na pravi nacin. Otvorite se i budite jasniji.
:raz_117:
Večnost je čista sadašnjost.
Loš dan za komunikaciju, susrete i intepersonalne odnose. Izbegavajte raspravu, jer možete biti osramoćeni i kritikovani.
(ovo je dijametralno suprotno od dnevnog horoskopa za moj znak )
Sreca i lepota dolazi iznutra, nadranite svoju dusu. Ljubavi nikada dovoljno, zato cuvajte ono sto imate. Negujte svoju srecu, kao i one koje volite.
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
Onaj ko nije sposoban da daruje radost i sreću drugima, taj nije sposoban ni da prima i oseti sreću.
Rešenje svojih problema možete pronaći u sebi - kroz pomirenje dve "suprotne strane ličnosti". Neizvesnost Vas "ubija", odlučite se za jedno od dva rešenja.
Sve je prolazno, jer vreme teče. Sve što počne mora i da se završi. Da li je kraj jedne faze početak nove? Nemojte živeti na "ruševinama prošlosti".
Dobri duh
Istina se ne moze recima iskazati. Slusajte glas svoga srca i pratite impuls svojih osecanja - necete pogresiti.
Bez suprotnosti nema napretka. Kako biste inače znali, šta je dobro ili loše? Idete težim putem do uspeha, ali važno je da ne odustajete.
Rekli ste: "Sezame, otvori se", ali pri tome niste dovoljno verovali. Nije važno ono što ste spremni da kažete, već ono što ćete učiniti.
Vasa zelja ce se ispuniti, ali Vam na kraju nece biti drago zbog necije reakcije ili ponasanja.
...'' You know, if you're gonna ask someone to save the world, you'd better make sure they like it the way it is....''