Život je jedna lujka..al u ženskom obliku...
Život je jedna lujka..al u ženskom obliku...
Pijem da utopim tugu, al' prokleta stvar naučila da pliva.
da pojasnim temu,
svima nam se desilo da izvalimo gluposti.
Ovo je mesto za nase bisere
e ja sad ne mogu da se setim nijednog svog bisera, lakse pamtim tudje nego svoje
al moja dobra drugarica je izvalila Machkinson umesto Mekintosh
dok je decko na trafici trazio zvake (orbit) sa sumskim zivotinjama
Budi slobodan kao i kap vode, koja se u pari slobodno penje u neznane visine, i u ledu ponovo pada u neznane dubine. Njen je dom, kao i dom atmosfere, sve dokle zemljin magnetizam dopire, zasto si ti suzio dom svoga zivota? I zgnjecio ga izmedju dva plota, jednog rodjenja i jedne smrti?
:raz_114:
Kupila sam sandale na poniženju
opet nije moje al....
prijatelj me poodavno pitao za neki film: ma znas onaj film, ne mogu sad naziva da se setim al igra u njemu Kon Soneri
Budi slobodan kao i kap vode, koja se u pari slobodno penje u neznane visine, i u ledu ponovo pada u neznane dubine. Njen je dom, kao i dom atmosfere, sve dokle zemljin magnetizam dopire, zasto si ti suzio dom svoga zivota? I zgnjecio ga izmedju dva plota, jednog rodjenja i jedne smrti?
a moj prijatelj..
"znas kako se na šatrovačkom kaze žbun?''
' NJUŽBR' :raz_081:
vezano za gdin ambssadora jednom kad je bio na skijanju... :raz_067:
....to implicira dve stvari... ili je ambasador ko tuluz lotrek ili je vlasnica shisharke guliverka po vokaciji i stasu. kako god bilo, rece mi u sms da je kristijanio vezbajuci vinklovani vrbopuc za sisarke sa zurke pa se skocko muskim ponosom u slalom zastavicu koju mu sada vade irigatorom... [img alt=icon_rolleyes.gif]http://webkit-fake-url://98B01748-CAD1-4CF7-84C9-F445DF6AF182/icon_rolleyes.gif[/img]
Kakav bed i jada...(umesto jad i beda...) :raz_114:
You are my blade and my rope...
You are my Lethe...