Pa izvolite :raz_097:
Pa izvolite :raz_097:
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
ovo ce biti jedna od mojih omiljenih tema
nadam se da cemo svi uzivati u prelepim melodijama...
ovo je moj omiljeni klavirski koncert...
cuveni odlomak moje omiljene opere...
Alexanna...uzivam, divan izbor...
za ninusku...
Budi slobodan kao i kap vode, koja se u pari slobodno penje u neznane visine, i u ledu ponovo pada u neznane dubine. Njen je dom, kao i dom atmosfere, sve dokle zemljin magnetizam dopire, zasto si ti suzio dom svoga zivota? I zgnjecio ga izmedju dva plota, jednog rodjenja i jedne smrti?
naklon za majskog... jedan od najboljih celista nove generacije.... ovo nove uzeti uslovno jer se slava stice kasno....
Budi slobodan kao i kap vode, koja se u pari slobodno penje u neznane visine, i u ledu ponovo pada u neznane dubine. Njen je dom, kao i dom atmosfere, sve dokle zemljin magnetizam dopire, zasto si ti suzio dom svoga zivota? I zgnjecio ga izmedju dva plota, jednog rodjenja i jedne smrti?
[quote author=marlon
za ninusku...
[url=http://www.youtube.com/watch?v=K79XjcbnMEA#normal]Pogorelich Plays Scriabin
[/quote]
hvala Marli...prelepa kompozicija...
od svih instrumenata klavir mi nekako posebno zvuci...
za tebe...
kazu, vrsni poznavaoci najlepse i najteze delo ikada napisano za klavir...
sumorno... bas onako kakvo mi je raspolozenje... ali schubert je samo jedan i neponovljiv.... istomin, stern i rose...nema bolje verzije, mozda jos samo haydn trio iz beca....
za prelepo letnje vece...nesto pomalo setno i romanticno...
by Claude Debussy
za sve koji vole barok... iskreno jedino u njemu mogu kompletno da uzivam
Život nije samo topla plima.
I kada te nema - treba da te ima...