trazim mushko da vrshim psihoanalizu znaci ono legne na kauch.. ja sednem sa strane.. i postavljam pitanja.. i objashnjavam kako da se ponasa u nekim situacijama.
da...
da...
trazim mushko da vrshim psihoanalizu znaci ono legne na kauch.. ja sednem sa strane.. i postavljam pitanja.. i objashnjavam kako da se ponasa u nekim situacijama.
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
a to..tema : muškarci na kauču
rile bio prvi na kauchu.. pa je pobego
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
ma begaj.. razbezali se svi
(u poverenju.. mislim da nemaju onu stvvar xD )
Evo ti tema breskvice..
http://razbibriga.net/showthread.php...ole-nas-bas...
Večnost je čista sadašnjost.
a gde su
ima ih smao nekoliko
mane, rile, minjon (koji nikad nije tu skoro), sandi, , mare (on je mali)
nemamo mushakaracaaa
kako gi nema...
dr.ki, tiberijus, supermen, planinar, slonče, prle, klm, rigel, zli vuk, mire, ometač..
kake ste i ne trebaju vam
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
jao.. bandita i zoltona sam zaboravila...
i zaka i konana...
i baš sam zaboravna...
moja baba kaže da su najmirnije dok leže na jajima
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
Uh.. teraš me da se uzobiljim, a to ne valja...
Evo izvinjavam se zbog reči pametnije. Neka bude sadržajnije, interesantnije
ili kako god. Samo da ne bude naklapanje.
Mene ne nervira glupost.
I mislim da su sve tvoje dosadašnje kritike na mestu. Samo.. ne poznajem te
i ne znam da li imaju osnova.. al nema veze, strpljiva sam ja..
Vocna salata...ccc
Sve mozemo da se dogovorimo...