ja samo ne razumem zbog cega onaj komentator sve vreme prica kako je Teodosic 'superioran' i ne znam sta vec... posto, voleo bi' kad bi mi neko objasnio po cemu je to on nas najbolji igrac? posto, koliko sam mog'o da primetim, izgubio je dosta lopti, pravio neke gresle... i danas smo se bukvalno provukli... imali su sasvim dovoljno vremena... sutnuli su na kos, imali smo srecu da su promasili... mislim da je trebalo da ih dobijemo na vreme, da se niko ne nervira... al', eto... prosli smo.. to je najbitnije... i sreca ponekad treba da bude saveznik... a, dalje.. igra se jedna utakmica... i tu svasta moze da se desi... zavisi od toga kakvo vece imaju igraci, kako nam se otvori utakmica... sve je moguce...
to kaže i lelmood....ovim rečima ''što je ovaj mali bezobrazan, kako može da baca trojku u poslednjem minutu i da ne ubaci?!'' i onda psovka koju ne bih ovde da navodim....
missim, ne znam - on ima neki loš period sad, ali je (po meni) dobar košarkaš i čim lelmood kaže da ne valja, meni je dobar
где си пошла с крмељиве очи
Košarkaška reprezentacija Španije nastavila je sa pobedama na Evropskom prvenstvu na kome brani titulu iz 2009, a pred "furijom" je pala i Francuska koja je, bez Tonija Parkera i Joakima Noe, poražena sa 96:69.
где си пошла с крмељиве очи
au braleee koji rezultat
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
a jesu li nemci pobedili litvance?kad su igrali?
kada igraju rusi?