I Slovenija nas dobila...
I Slovenija nas dobila...
Tužno, mnogo se više očekivalo od njih, al' život ide dalje...
epilog:
Košarkaška reprezentacija Srbije zauzela je osmo mesto na Evropskom prvenstvu nakon što je u poslednjem meču na šampionatu u Litvaniji izgubila od Slovenije sa 72:68 iako je u poslednjoj četvrtini uspela da povede nakon što je gubila sa 15 poena razlike.
где си пошла с крмељиве очи
Košarkaška reprezentacija Rusije osvojila je treće mesto na Evropskom prvenstvu u Litvaniji pobedivši u meču za bronzu Makedoniju sa 72:68. Španija ponovo je šampion Evrope, a titulu osvojenu u Poljskoj 2009. godine odbranila je pobedom u Litvaniji nad Francuskom od 98:85.
tačno sam prognozirala
i na kraju je ispalo da su se spanci bukvalno prosetali kroz prvenstvo i dobijali sve zivo sa preko 10 razlike... kao nekadasnja jugoslavija... sad vidim da nesto pricaju da hoce Dudu da smene, ljudi nezadovoljni, ali iskreno mislim da stvarno vise nije moglo, kad se u obzir uzme i neiskustvo reprezentacije, kao i povrede najboljih igraca i nosioca igre... da su svi bili zdravi i da je minutaza mogla bolje da bude podeljena, sve bi bilo drugacije, siguran sam... ali, sve je to sport.. idemo dalje...
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..
sad moš i da zaključaš temu
neka je... 'leba ne trazi...
rile_laki_oblak - zato sto je preporucen od strane 4 od 5 strucnjaka za razbibrigu..