Hahaha.
Na svakoj njegovoj knjizi na pocetku pise
Sva pomenuta umetnicka dela,grobnice,tuneli i arhitektura u rimu su potpuno stvarni( kao i mesta na kome se nalaze).Mogu se videti i danas.
To p[ise na njegovoj prvoj knjizi koja je pored mene.
Na Da Vincijevom Kodu pise i da su se svi dogadjaji u proslosti odigrali.
Malo sam istrazivao,i tako je.
Preporucujem ti da procitas nejgove knjige,neces se pokajati.
A za dogadjaje...videces
Pojam o bogu se ne spoznaje fizičkim metodama ,nego metafizičkim.
Fizika je egzaktna, metafizika je "duhovna".
Nauka ne dokazuje boga, ona ga negira, a "duhovno" baš ništa ne može 'dokazati'
jer se pukim filozofiranjem ne dokazuje ništa nego se samo 'veruje', a vera nije nikakav 'dokaz',
već čista demagogija.
Pa zavisi koji Bog.. Vivekananda je lepo priznao da mu je Tesla pokazao
sve njegove bogove, bukvalno.. Višnu, Šivu i kompaniju...
Vivekananda u jednom pismu o Tesli: "Ovaj je čovek sasvim drugačiji od svih zapadnjaka.
Radi se o visoko spiritualnoj ličnosti. On bez sumnje poseduje duhovnost najvišega nivoa
i u stanju je da prizove sve naše Bogove. U njegovim električnim vatrama raznih boja
pojavili su se preda mnom gotovo svi naši Bogovi: Višnu, Šiva...a osetio sam prisustvo
i samog Brame.”
(Swami Vivekananda works)
Večnost je čista sadašnjost.
zavisno od posmatrača i tačke gledista kao sto neko reče vec na pocetku ako je naucnik ateista ne moze u biblijskim legendama zenon kesidovski za neka bozija dela kako su opisana u bibliji daje naucna objasnjenja ili s filozofske tačke gledista , ali ne u smislu jeresa (obavezna literatura na bogosloviji kako sam cuo a mozda i nije), ko moze nek procita pa ko kako shvati
omnia praeclara rara
sasam shvatila..
U našem narodu je dobro poznat eksperiment za dokazivanje ili pokazivanje Boga.
Kad neko kaže ''e saću da ti pokažem tvoga boga'', pa ga onda tako prebije da mu
sve zvezde poiskaču pred očima. I ta svetlost je zapravo Bog.
E, lepo ljudi pričaju da su Srbi nebeski narod, a ja im ne verujem.
Večnost je čista sadašnjost.