hmmm.. sibil, flert je samo ono sto je u real life-u...ovo nema veze, veruj. najveci deo neta je jedna velika laz.
p.s. ( to sad ja kao se foliram da je navedem na tanak led )
hmmm.. sibil, flert je samo ono sto je u real life-u...ovo nema veze, veruj. najveci deo neta je jedna velika laz.
p.s. ( to sad ja kao se foliram da je navedem na tanak led )
paaa... zavisi ko pecka i kako pecka... imas klasicnu situaciju ako se zenskom neko svidja a on je ladan sho bi se reklo... one mladje obicno pocnu da ga provociraju ne retko i vredjaju da bi krenuo u pricu bilo kakvu sa njom jer ako krene onda definitivno gubi jer su zene lukave i namazane svim mastima pa ce da ga smotaju... one zrelije koje znaju ko su i sta su vode opet neobaveznu komunikaciju gde izmedju redova daju naznake neke forme zainteresovanosti... muskarci..e to je nesto drugo skroz oni se ili foliraju ili su krajnje direktni.... ili se prave mLogo pametni a satro ih zabole za lepsi pol ili pak izigravaju dileje sa sirovim humorom da bi se neka naprzila pa da se onda umile i sasholje joj se sa cvrkutanjima...ma imas svasta bre... neki samo vako puse nis ne pricaju i tako potucaju pola foruma...
hvala na odgovoru ... ću da se pazim od tih što samo purnjaju
...daj okreni taj ringispil u mojoj glavi...
pa znam po sebe ... kad mi se smucilo da qenjam jedno te isto pa se vezbo sa jednim klonom tako....samo ulecu.. i tako to
Kako dobra tema ...ko li je postavi?
Ciji potpis?
pa kad ne smes da flertujes...
.....
dama pusi sama? izvolte ruku da vam pokazem nocne lepote beograda
imam kokoskino slepilo
Ciji potpis?
zar?.... takav sjaj iz ociju ne ide uz primitivnu perad gde cemo prvo?
svetlo marlone, svetlo ....samo gde ima ulicnih ...mozda u centru oko nekog hrama na takvim mestima je uvek osvetljeno
Ciji potpis?
pa na sta bi to licilo da takvu damu vodim nocom ispred hrama
more soko pije voda na vardarot breeee cici
o zosto si me majko rodila... pa cici bwe odemo na reku, mlad mesec, ljuljuska se brodica fina riba na stolu i ono muzika nako italijanska neka romanticna, svece... a ja to prekinem i narucim selimovu i zelcevskog i zapevam sa njima ... a?
umem al necem, jer sam fin i ne trpam se de mi nije mesto....