konacno sam odgledao sve serijale the sopranos-a. odlicna serija, jos bolji kraj. al su ga snimili, svaka im dala, na vreme dobila i drugaricama preporucivala.
vole te lopovi!
Gledam mnogo serija....od novijih The Gates, Happy Town, Lie to me, 10 things I hate about you..........
Stiže “Nepobedivo srce”
V. N. | 06. oktobar 2010. 21:10 | Izvor VEČERNJE NOVOSTI
RTS i Košutnjak film u sredu počeli snimanje nove serije po romanu Mir Jam, glumačku ekipu predvode Sloboda Mićalović i Ivan Bosiljčić
U PRODUKCIJI RTS i Košutnjak filma, počela je realizacija TV serije od 15 epizoda pod radnim naslovom “Nepobedivo srce”, koja zajedno sa “Ranjenim orlom” i “Grehom njene majke” čini svojevrsnu trilogiju nastalu po romanima poznate srpske spisateljice Milice Jakovljević, Mir-Jam. Po motivima njenog romana, scenario je napisao Zdravko Šotra.
Glavne uloge poverene Ivanu Bosiljčiću i Slobodi Mićalović
U osnovi priče je nemoguća ljubav između siromašnog mladića iz provincije, diplomiranog pravnika bez posla i talentovanog pevača, i bogate i tankoćutne naslednice direktora i vlasnika banke.
Veliku glumačku ekipu predvode Sloboda Mićalović, Ivan Bosiljčić (zajedno na slici, scena iz serije “Ranjeni orao”), Marija Karan, Nela Mihailović, Predrag Ejdus, Nenad Jezdić, Nataša Ninković, Vanja Milačić, Dubravka Kovljanić, Jelica Sretenović, Miloš Timotijević, Jakov Jevtović, Ivana Jovanović, Ljubomir Bulajić, Branka Pujić..
Snimanje će trajati nekoliko meseci, a odvijaće se na lokacijama u Beogradu, Vršcu, Banji Koviljači i Jugovu, kod Smedereva. Producent serije je Zoran Janković, a gledaoci RTS je mogu očekivati u jesen 2011.
konacno sam nabavila kompletnu, omiljenu seriju...
Ovo je bila serija koju sam pre par godina odgledala u cugu. Jednostavno nisam mogla da stanem dok nisam pogledala sve delove.
Trenutno ne pratim nista, ali ako mi padne saka nesto sto ce mi se ovoliko dopasti moze da se desi da opet ostanem budna celu noc gledajuci.
ja gledam ''Lost'' pa ne znam da li ima bolja serija... inace me smaraju ove serijo o zatvoeima, kriminalu... beton, beton samo beton...
opasna serija... dak ni filmove vise ne gledam samo ovu seriju...
John Lock mi je omiljen lik i Charli... legenda. Onaj doktor mi je patetican iako je koristan isto tako i Said, pored njih i glupi crnja... tak gledam durgu sezonu videcu ko je kakav, mozda gresim... preporuka
ja ne znam da li je lepse na filmu ili gde je lepse
i Mira Furlan glumi... a sad gleda trailer pomno izgleda da ce Said ubiti Anu ili se to ona samo streca diok sedi na kaucu...
Odgledao sam ''Lost'' kad bi samo mogo da obrisem pamcenje i ponovo ispocetka...
Da li neko zna gde mogu naci seriju "Dobre namjere"? Thanx;-)
Poslednje uređivanje od Man : 19-07-2013 at 06:22
The Walking Dead
jedva cekam da izadje cetvrti serijal...
Serija "Ubistvo" (The Killing, 2007) reditelja Sorena Svestrapa, uzbudljiv triler u 20 nastavaka, snimljen u produkciji Radio-televizije Danske.Triler-kriminalistička serija, koja je osvojila nagradu BAFTA pokazuje da ništa nije onako kako na prvi pogled izgleda u živopisnom Kopenhagenu. Iza pospanog života kriju se mračne tajne, skandali i sile zla.
**** odlčna serija
где си пошла с крмељиве очи
Nikako da se nateram da pocnem da gledam trecu sezonu Game of Thrones
When you have to shoot,shoot,don't talk...
danas sam ponovo poceo da gledam ovu seriju... kad sam nervozan i kad se lose osecam ovo me uvek oraspolozi...
Još uvek sam pod utiskom serije PRavi detektivi (True Detective) sa Metju Mekonahjuom i Vudi Harlisonom!
Prvo je to što je USA serija a scenario savršen, dijalog nezamislivo dubokouman a gluma ux šta reći!
Ako je niste odgledali, propustili ste što šta, pa i to da vas USA TV kinematografija raspameti,
moram priznati, oni me baš nešto neoduševljavaju al ovaj put su me "izuli iz cipela"!