Koje osobine su vam više a koje manje bitne pri izboru partnera/ke?
Koje osobine su vam više a koje manje bitne pri izboru partnera/ke?
Večnost je čista sadašnjost.
pa sta sad podrazumevas pod osobinama?
malo sam se zamislila..
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
sihičke i fizičke..
da izgleda ko Dzenifer Lopez a da bude domacica
skromno..
Ma zato ja i kažem da si skroman. Bred Pit i Dženifer nisu ista klasa.
pa ovako...uz rizik da zvuci povrsno... recicu... na prvu loptu je vazno da me ta osoba "radi"... neki to nazivaju hemijom, hormonima, feromonima, sta god... znacenje je jedno... nakon toga istrazujem potencijal njegove zvake...eee dobra prica je cudo... i tek, tako... uhvatim sebe kako razmisljam o njegovom nestasnom cuperku, okicama boje meda, razvijenim ramenima...
Pre par dana sam slušala neku radijo emisiju, pa sam došla na ideju da otvorim ovu
temu. Mogu vem reći da su forumaši malko nešto realniji od ostalog sveta.
Tema je bila ista, a slušaoci su se javljali i nabrajali vrline do besvesti. I onda se ja
normalno zapitam, da li su normalni.. Vide li oni sebe i ljude oko sebe.. i tako..
pa ..nema neke spoljašnjosti koja bi bila presudna,mislim boja kose,očiju ili sl. to su za mene gluposti..al mora da ima ono "nešto" u očima ,neki magnet
где си пошла с крмељиве очи
jeste,u takvim programima,ljudi vole da maštaju,da zaštićeni iz udobne fotelje svog doma,nevidljivi i anonimni, napokon kažu glasno neke svoje male snove a da pritom ne budu prozvani,ismijani ili izloženi bilo kakvoj reakciji onog ko sluša..i mislim da je takvim ljudima radio emisija svojevrsna terapija.
i oni za nas to isto kažu..