Meni Viki uz sav trud da bude sehi,na ovoj fotki nema ničeg ženstvenog..to mi je prvi dojam.ovo sve na nekoj drugoj ženi,sigurno bi djelovalo..
ne prolazi ništa, grozno
od masne kose..el bi ovo trebalo da budu ombre ili je samo očajan izrast?...pa sve do vonabikafanskapevaljka luk
kanje ima dobar kaput
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
Jelena izgleda jeftino u toj prozirnoj haljini,neukusno..kao prozirna folija
al bar je konjski rep čedan
Zgodnoj ženi kao što je ona,ovo nije trebalo
frizure su im bljak a ova gore u beloj haljini sto paculjkica postavila... kao da je iz filma flesh gordon izasla sa ovim ramenima
Dezen sa ružama joj dodaje godine,a asimetrija u donjem dijelu skraćuje none..frizura bzvz sama po sebi,a kamoli uz ovaj dekolte
ajme mini rozga
a kejti neku mušemu navukla
Oh you may not think I'm pretty,
But don't judge on what you see,
I'll eat myself if you can find
A better meal than me
mušemu
e,dobra asocijacija
Zanimljiv prsten
Til i čipka paspul oko vrata i ispod ruku,a tek traka preko grudi(ne piše miss )
U ovome se sigurno ne znoji jedino ako cvjetići sa neke salvete zalijepljeni,ne upiju znoj
o polusandalama i fLizuri,suvišno je išta dodati
Ali ova je bila "hit veceri" sto se tice tog vec "tradicionalnog" kica i neukusa na ovakvim manifestacijama kojeg ove godine nije bilo mnogo, ali nije da nije.
Prvo, hladna (pepeljasto-siva) boja kose ne ide uz topao tonalitet haljine, ali i ako zanemartimo ovo, ja prosto za haljinu ne znam sta da kazem, toliko je neukusna da je ne bih ni po kuci nosila sve i da je u nekoj meni omiljenoj boji. Da ne pisem o prstima koji pokupljaju prasinu s tepiha (i verovatno ostavljaju tragove na njemu, kao u pesku. Ehhhhh! )