Prvobitno napisano od
Ometač
Od rođenja, moje oči su uprte u nebo. S obzirom da sam odrastala na Bledu, a tamo je
nebo čisto, baka i ja smo večerima sedele i gledale zvezde koje možeš „rukom da
dohvatiš“. A moj prvi san o vanzemaljcima, odnosno kontakt sa njima na astralu, zapisala
sam u dnevnik kada sam imala 10 godina. Interesantno je da se se to desilo samo
nekoliko dana posle dolaska astronauta Apola 11 na Bled. Naime, posle sletanja na Mesec,
napravili su svetsku turneju i došli da posete deo Bleda koji se zove Vintgar - ekološki
park sa rečicom i mostićima i tada su fijakerom su prošli pored ograde našeg vrta. Izašla
sam da ih dočekam na ivici puta, mahala sam i plakala.
Ubrzo posle tog susreta, usnila sam prvi san o ogromnim vanzemaljskim brodovima – dva,
tri matična broda. Sve je stalo, kao da se zamrzlo u prostoru i vremenu. Inače, vrlo često
kada kontaktiraju sa ljudima, bilo kroz astral, bilo fizički, to se desi – kao da se sve
zaustavi u prostoru i vremenu. U razmaku od dva, tri dana, i moja majka je sanjala iste
takve brodove, ovde, u Zemunu. U tom mom prvom snu, klima na Bledu je bila kao danas.
A pre 30, 40 godina u Sloveniji nije bilo takvih temperatura, 23 ili 25 stepeni smatralo se
vrućinom. Ipak, u mom snu sve je bilo sprženo, kao danas. Tako da sam tada, kao dete,
zaključila će se ono što sam sanjala dešavati u budućnosti, za nekoliko desetina godina. I,
kada sam u Trećem oku pronašla članak o tri vanzemaljska broda, prepoznala sam ono što
sam sanjala pre 40 i nešto godina.
Pregledala sam svoje dnevnike iz svih ovih godina i proračunala da vanzemaljci dolaze kod
mene u snove oko pet puta mesečno – to je ono što zapamtim i zapišem, a verovatno ima
i snova koje ne pamtim. Ljudi koji su imali kontakte sa vanzemaljcma, uglavnom pominju
Plejade, Orion, sazvežđa Drakon, Maldeka, Atlantis, Sirijus A, Sirijus B itd. Međutim ima
inteligencije i u mnogo udaljenijim i naprednijim kosmosima i oni nas već posećuju. Ova
godina je prelomna i to ćemo vrlo brzo videti. Sve što je objavljeno o konktatima sa
drugim rasama – istina je, bez obzira što neko pokušava da anulira te informacije. Već
postoje i mešovite vanzemaljsko-zemaljske baze, sa kojima sarađuju velike sile.