ja sam inače cvećar planiram da se proširim i na rano povrće
Ko nije probao urmašicu taj ne zna šta je slatko
radi šta oćeš, samo redovno vodu plaćaj...
Večnost je čista sadašnjost.
ja sam med.sestra.upisala sam tu skolu jer je bila jedina koja nije imala puno matematike,onda krenula na fakultet,jednu godinu dala,drugu odslusala s pola uveta i..udala se.dobila klinca i silom prilika ,dok je muz zavrsavao studije,nasla posao.to i sada radim.nekad sam ga volela ,sad se jednostavno trudim da ga sto profesionalnije obavim.ono sto volim radim kao hobi.
e, smorih se više, a tek je utorak
где си пошла с крмељиве очи
volim ga...al me trosi jako..zapravo,vise me trose ljudi oko mene i napeta atmosfera koja se pravi..
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
ja sam IT inzenjer - trenutno bez posla.
radila sam u jednoj vecoj firmi.. ali nisam mogla da izguram tempo.. radila sam trecu smenu preko leta (Tad im je sezona i pretrpani su poslom) kilaza mi je padala na 45 kg.. morala sam da napustim. nazalost. nisam mogla da se dogovorim sa gazdom. pretrpela sam razna maltretiranja od strane nadredjenog.. ali sam ga sjebala pre polaska.. i popio je otkaz
sad.. sad radim od kuce.. privatno
sajtove, vizit akartice - znaci dizajn.
popravljam kompove, sklapam konfiguracije
i forumishem i troshim Bogu dane. uzalud.
da.. zelim posao ovaj kojim se bavim sad. volim ga. i ne bih ga menjala nikad.
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
missim, srećna sam što imam posao u ovoj srbiji
a da ne pričam o kolima koja su luxuz u srbiji i uopšte ne kapiram ko sve vozi auto svaki dan ako ne mogu ja da ga vozim, kao srednja klasa....
i koji sam ja debil što ne mogu da vozim auto a koje su baje koji mogu da voze...i šta uopšte rade na tom ebenom poslu kad mogu da voze auto svaki dan tamo i nazad...o ostalom da ne pričam
Па и није.
Шта је то за нас.
Ми то све једном руком.
Мудрост се састоји у томе да се баци у море што мањи део товара да би брод пловио лако.
bavim se onime cime sam pozelela da se bavim sa svojih 14 godina, nakon jednog clanka u politikinom zabavniku
i nikada nisam izistinski zazalila
nikada nisam htela da budem glumica, balerina, manekenka, ni bilo koja slicna sladunjava zenska zanimacija
koliko neko voli svoj posao se vidi po tome koliko dugo zeli njime da se bavi
ja se unapred uzasavam dana kad cu morati da odem u penziju, kada moj dan bar delimicno nece biti ispunjen mojim poslom
nikad nisam 'teo da bidem balerina ali sam 'teo da bidem vatrogasac.. zelja mi se ispunila i mesto da pozare gasim posto sam opozit sebe tj. piroman
al si sigurno nekada 'teo da budes u blizini balerina, npr. na njima, priznaj
btw. ne mami me na chat, kad znas da tamo ne idem