Čime se bavite ... da li vam rad predstavlja zadovoljstvo?
Da čujemo..... ......
Čime se bavite ... da li vam rad predstavlja zadovoljstvo?
Da čujemo..... ......
ja trenutno koristim državu ,,tehnološki višak,,, :raz_056:
Zadovoljna sam..ispunjena svojim poslom..ne bih nista drugo radila..
al ste odgovorile ybt... :raz_114:
katastrofa od posla .....
Ciji potpis?
fizičar sam. :p radim na fakultetu i zadovoljna sam poslom.
mada, nikad nisam (dok sam studirala) mislila da ću ovde ''završiti''...više sam bila za školu, da podučavam decu....ali, pošto u mom životu ništa ne ide kako planiram, eto me ovde već 20 godina. :raz_081:
где си пошла с крмељиве очи
Nista ne radim, niti mi se radi, moj cale kaze da cu da trpim za 'leb kad on umre... Kad me ne mrzi donesem s Kosova kineske telefone pa ih prodajem. Redovno se kladim, nekad i dobijem. Nekad se prevarim pa uzmem knjigu u ruke...
Kneel Before Kal-El
Idem po forumima i trazim koto da je bijem!!!
Sve sto kazem potpisujem
buduci elektrotehnicar racunara
НЕ У НАТО!
[quote author=Kal-El link=topic=442.msg9923#msg9923 date=1255864372]
Nista ne radim, niti mi se radi, moj cale kaze da cu da trpim za 'leb kad on umre... Kad me ne mrzi donesem s Kosova kineske telefone pa ih prodajem. Redovno se kladim, nekad i dobijem. Nekad se prevarim pa uzmem knjigu u ruke...
[/quote]
:raz_067: To slusam otkad znam za sebe a nikad im nisam trazio pare.Nije bas da mi se nista ne radi ali za platu od 15.000 necu.
Kladim se redovno,svaki dan ali tonem polako jer nemam redovne(sigurne) prihode pa moram da trosim ono sto je namenjeno za kladjenje,uplate su manje a rizik veci i sve je gore.
Sve bolesti su posledica neredovne upotrebe alkohola.
teram taksi
Ја сам професор разредне наставе, али волим да кажем да сам учитељица. То и јесам, свуда и на сваком месту.
Обожавам свој посао, испуњава ме.
malo se poso proširio - pored studenata i nauke, uletalo je i etaloniranje kojekakvih merila...posla preko glave, a sva administracija etaloniranja je svaljena na mene. ipak, za divno, čudo, uživam u poslu...ima mnogo komunikacije sa ljudima, sita se ispričam i tako....
jedina je mana što ne mogu da švrljam po netu koliko sam navikla, ali se zato smeši cifra na računu...koja je veoma utešna.
trenutno radim kao operater u kor.servisu i ako ume da bude naporan posao,moram da priznam da ga obozavam dinamican je,uvek pun izazova i novih informacija
mi smo u ponedeljak imali ribanje od akreditacionog tela srbije....to je trajalo od 9.00 - 20.30, sa pauzom od sat vremena oko 15.30 za ručak...ybote, mnogo sam se umorila taj dan...i ne samo ja, ceo tim je isplazio jezik. mislim da danas ne idem na posao, jer me je zamor konačno dotukao....
ljudi, ponekad 'oću da riknem od posla...ali, svako jutro jedva čekam da stignem tamo...jesam li luda?
Nakon godinu ili dve, svi poslovi su dosadni.
Večnost je čista sadašnjost.
možda...meni ovaj još nije dosadio....radim 22 godine.
Ako je posao takav da se nešto novo uči i povremeno menja proces, onda može da bude interesantan i sto godina.
Večnost je čista sadašnjost.
posao kojim se bavim jeste takav...