pa neću da je pustim...mnogo sam bila razočarana kad sam videla kako izgleda....ali, nije neki kunst voleti lepe žene, u stvari.
dakle, on je sasvim ok tip, mislim - sting.
pa neću da je pustim...mnogo sam bila razočarana kad sam videla kako izgleda....ali, nije neki kunst voleti lepe žene, u stvari.
dakle, on je sasvim ok tip, mislim - sting.
где си пошла с крмељиве очи
ma oprostila bih svakome
kad sam u minus fazi
mada me onaj Havijer Barden uvek kupi svojom ruznom njuskom
draga tol, nisam ja prisvojila tvoj naziv teme, vec sam spojila dve iste teme. Medjutim, da bih tebe ispostovala, ostavila sam naziv teme koji si ti smislila a ne ja. Moj post je prvi na temi, ne zato sto sam ja to zelela, vec zato sto je stariji, a teme se spajaju na principu starijeg posta. Znaci, postovi su redjaju po datumu i vremenu postavljanja. Nije do mene, takav je softver, da je tvoj post bio stariji, bio bi prvi, samim tim i ti bi bila otvarac teme... Ja sam po pravilu, temu trebala da nazovem onako kako je glasila starije postavljena tema, ali zbog tebe sam ostavila tvoj naslov. Dakle, nema mesta ljutnji, jedino ako hoces da prepravim naziv, sto se mene tice, znas koliko mi je stalo da pise da je Lilu postavljac teme...
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
Što ja ne volem ove lepe, nabildovane i savršene... voštane figure bez mozga.
Sa dečačkim licima, neodoljivim osmesima i pločicama na stomaku... ič to mene ne pali.
Čak mi pomalo pederasto deluje...
"Od pune puške boji se jedan, a od prazne dvojica"- baba Tijana
eeeeeeeeee..ok Lilavo skvo...danas sam bila malce nakrivo nasadjena..jer mi se sve oko kompa lose desavala..i bzv..ode ispusni ventil..na pogresno mesto..marim ja..neka ostane kako jeste...aman..sorry ako se neTko uvrediJo .)
nisam se uvredila uopste, mogu ja ocas da vratim stari naziv teme ali kazem ti, zbog tebe sam ostavila taj naziv teme, da se ne bi uvredila, ono ispade kontra....
Proleteri svih zemalja, ujedinite se!
ono vrati moj naziv prva sam si otvorila pa da resimo problem
:p
Ciji potpis?
nema frke...kako vam volja...meni je sve potaman