hrana, spavanje, sex i razmnozavanje spadaju u osnovne potrebe, zavodjenje predstavlja sredstvo ka postizanju cilja zadovoljenja jedne od osnovnih potreba. prema tome, nagon je imanentan svakom covjeku a mehanizmi samokontrole mogu biti dijelom inhibirani socijalizacijom i uslovljena ili naucena reakcija, ali ponekad priroda i nagon pobjede iznutra.
to ne znaci da sam los covjek sto sam prevario zenu, vec da volim ....![]()
moji mehanizmi samokontrole ne mogu biti narušeni ničim drugim, sem trenutnom odlukom, pod obrazloženjem: tako mi došlo.
imaš vremena da razmisliš, nije da nemaš, a svoju životinju valjda svako ume da zadrži u gaćama. bar dok ne naleti nešto vredno truda i da ti ne pripadne muka i od nje i od sebe kada se sve završi.
jel samokontrola zakazala?![]()
dobro, ako smo konstatovali da niko ne moze biti zaveden ako to ne zeli, onda mozemo da postavimo sledece pitanje:
zasto bi iko zelio da nekog zavodi, tj da ga prevarom navodi na nesto, kad moze biti sa nekim ko bi bio sa njim bas onakvim kakav jeste, bez foliranja?![]()
znaci tisina!
nemoj sve redom da vas zavedem.. da ne znate sta vas je snaslo..![]()
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
tvm....u pravu si..pogotovo za isterivanje..i uterivanje...