Ima Marlon pravo.. žene kad su se začatovale na ovoj temi, sve je prštalo..
a gle vas..
Večnost je čista sadašnjost.
slabo..
al se bar nisam dala zavesti..
Večnost je čista sadašnjost.
Koristiti razum
Ne zavodim...Bar mislim da to ne radim...
A mogu samo da dozvolim da budem zavedena....
Mada znam da neki ljudi umeju da zavode i to im baš ide...Mislim da je caka u samouverenosti i samopouzdanju. To su oni ljudi koji mogu da te uvere da su super u svemu iako nisu, tako nekako....Zavođenje je umeće, koje ne može svako...
na kakvo se zavodjenje ovde misli?
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Stvarno jel ovo politička tema..
Ma nije bre..Vidite da je tema u ženskom kutku...
Pa ti i kažem Žene su najveći Političari..još kad je zavođenje u pitanju..
zavodjenje je slatka igra ko ume da je igra i da uziva u istoj..
jedno je sigurno: ako ne zelim da budem zavedena, nema sile koja bi me okrenula...
I kada vas gadjaju kamenjem, guraju u stranu, vuku unazad, vi nastavite. Sledite svoj cilj, polako koracajte, istrpite svaku nedacu i uspeh je neminovan. Onda cete se osvrnuti, pogledati sve njih, bednike, koji i dalje stoje na istom mestu i rade to isto drugima. Ovog puta, vas ce velicati, govoreci da su oni zasluzni za vas uspeh. Oprostite i sazalite se, neka nisu pomogli, vi ste uspeli, a oni su ostali iza vas.
Pa to je sasvim logičan sled....(ne) događaja..
jeste, nego da ja zapisem za svaki slucaj
napiši i ovu drugu opciju za svaki slučaj...samo da je čuje..