taman posla da sve pripisujemo egu..jok,ima tu i super ego,pa i onaj blentavi id..a kad se njih troje sukobe,e ondaK je belaj![]()
taman posla da sve pripisujemo egu..jok,ima tu i super ego,pa i onaj blentavi id..a kad se njih troje sukobe,e ondaK je belaj![]()
mislim.. jesu..
ali isto tako i sami lako upadaju u zamke..
Ego je taj koji biva zaveden. Koji traži da bude lep, važan, moćan..
koji prisvaja sve za ''moje''
http://razbibriga.net/entry.php/246-...аскршћу
Večnost je čista sadašnjost.
kod mene je taj sukob, izgleda... tacno ne znam na koju stranu da se okernem... i ne volim uopste to...
a kad se razum mesa u poslove srca? to je isto skroz bzvz... znas onaj osecaj kad ti nesto lepo, al' ti isto nesto drugo kaze da postoji i previse razloga da ti ne bude lepo... a ti zbunjen, rastrzan... na 6 strana...
septembar, ja se slazem sa tobnom.. nisi ostra...
![]()
iskulirali ste moj iskreni post.. i sad sse razvlacite oko ega![]()
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Jao ribizlice mojaPa odvede nas prica ka egu, kasmo egoisticne
![]()
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
ma aj vala, uvek isla srcem... I onda naebemE, sad idem mozgom... I ego mi je mlooogo velikiii... I sad, neko drugi naebava...
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.