I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Tako i treba..ribizlo
Večnost je čista sadašnjost.
Čitajući vas,ne mogu a da ne pitam: da li je moguće NE DOZVOLITI ..(da budeš zaveden) ili je "zavođenje" nešto što podrazumijeva odsustvo racionalnog
где си пошла с крмељиве очи
ovog puta sam mislila na ljubav..i od tog prvog,kako kažeš inicijalnog dopadanja do zaljubljenosti-nije neki dug put..sve može da se dogodi tako brzo da ne znaš šta ti je bilo(a bilo je ,je l)..
u momentu kad počnemo racionalizovati,promišljati i kalkulisati,odlučivati da li ili ne ići dalje..tad prestaje sva čar i sve draži zavođenja i zaljubljivanja..
divim se ljudima koji mogu da presjeku takvu čaroliju..ja je pustim da ide prirodnim tokom,dišem je punim plućima i svjesna sam da će možda da zaboli..ali,rizikujem jer za mene to vrijedi ..
jeste..i teba da se razlikujemo..
uvijek je dilema kod mislećih ljudi ista: ostati ili otići..
Ostati= biti zaveden ..smješkati se sam sebi bez ikakvog razloga,ljubiti sve one leptiriće i radovanja..i rizikovati bol
Otići= ne dozvoliti srcu da odlučuje,ali i ostati prazan(ali zaštićen )
moj se post odnosio na one koji nisu u vezi..koji mogu ući u vezu,ali se recimo,plaše..
a inače,znam mnogo veza u kojima samuju ljudi,prazni ,nažalost..lijepo si me asocirala..da,ne možemo juriti leptiriće cijeli život-to je tačno!
ali,ako nas oni stignu,nađu nas,banu odjednom nepozvani...ne bježimo od njih..baš zbog toga jer ih ne možemo naručiti,kupiti..juriti..
dođu ili ne dođu
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
A jel bi vi ego pripisali mozgu ili srcu?
Večnost je čista sadašnjost.