taman posla da sve pripisujemo egu..jok,ima tu i super ego,pa i onaj blentavi id..a kad se njih troje sukobe,e ondaK je belaj
taman posla da sve pripisujemo egu..jok,ima tu i super ego,pa i onaj blentavi id..a kad se njih troje sukobe,e ondaK je belaj
mislim.. jesu..
ali isto tako i sami lako upadaju u zamke..
Ego je taj koji biva zaveden. Koji traži da bude lep, važan, moćan..
koji prisvaja sve za ''moje''
http://razbibriga.net/entry.php/246-...аскршћу
Večnost je čista sadašnjost.
kod mene je taj sukob, izgleda... tacno ne znam na koju stranu da se okernem... i ne volim uopste to...
a kad se razum mesa u poslove srca? to je isto skroz bzvz... znas onaj osecaj kad ti nesto lepo, al' ti isto nesto drugo kaze da postoji i previse razloga da ti ne bude lepo... a ti zbunjen, rastrzan... na 6 strana...
septembar, ja se slazem sa tobnom.. nisi ostra...
iskulirali ste moj iskreni post.. i sad sse razvlacite oko ega
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
Jao ribizlice moja Pa odvede nas prica ka egu, kasmo egoisticne
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
ma aj vala, uvek isla srcem... I onda naebem E, sad idem mozgom... I ego mi je mlooogo velikiii... I sad, neko drugi naebava...
Ja sam samo tu, da vreme brze prolazi....
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.