i svi smo mi ili bili zavedeni, ili zavodili vl, ako i nije bilo fizičkog kontakta, postojala je neka 'veza', bliskost, poveravanje, šta god... aj nemoj se lažemo i foliramo sad. i kao da je bitno da li smo krenuli postepeno, ili pitali: oš se ebeš. čak je manje licemerno ovo drugo.
ja za sebe samo mogu da kažem da sam se zaljubila. inače ne bi nikad.![]()
![]()
ovde kojicu ne računam.
p.s. i ako ti se desi više od 3 puta, znaj da nisi lak, već nesrećan i jadan.
ste bre dosadne s ovom temom opustite se malo![]()
Večnost je čista sadašnjost.
ja nijednog trenutka u životu nisam isključila razum, ako je srce vodilo, to ne znači da razum o tome nije bi obavešten. tako da 'osvešćenja' nije nikada ni bilo... ako sam nešto želela da uradim, to sam i uradila, sa predznanjem da bih možda mogla da se kajem. a nisam (skoro) nikad, ne pričam samo o ovome ovde.
svaka priča ima pravila, pitanje je samo da li ćemo ih zanemariti, ili poštovati, šta dobijamo, šta gubimo... ali se svojih postupaka ne treba stideti, niti ih negirati, niti se truditi da se prikažeš drugačijim nego što jesi. postoji stanje iliti faza koje je odlična podloga za ovakva i slična posrnuća... samo kao što rekoh, postoji i granica. uslovi uvek.
cek cek.. stiglo smo do onog dela kad mi treba da kazemo koliko smo zavele forumasa?![]()
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.