hrana, spavanje, sex i razmnozavanje spadaju u osnovne potrebe, zavodjenje predstavlja sredstvo ka postizanju cilja zadovoljenja jedne od osnovnih potreba. prema tome, nagon je imanentan svakom covjeku a mehanizmi samokontrole mogu biti dijelom inhibirani socijalizacijom i uslovljena ili naucena reakcija, ali ponekad priroda i nagon pobjede iznutra.
to ne znaci da sam los covjek sto sam prevario zenu, vec da volim ....
moji mehanizmi samokontrole ne mogu biti narušeni ničim drugim, sem trenutnom odlukom, pod obrazloženjem: tako mi došlo.
imaš vremena da razmisliš, nije da nemaš, a svoju životinju valjda svako ume da zadrži u gaćama. bar dok ne naleti nešto vredno truda i da ti ne pripadne muka i od nje i od sebe kada se sve završi.
jel samokontrola zakazala?
dobro, ako smo konstatovali da niko ne moze biti zaveden ako to ne zeli, onda mozemo da postavimo sledece pitanje:
zasto bi iko zelio da nekog zavodi, tj da ga prevarom navodi na nesto, kad moze biti sa nekim ko bi bio sa njim bas onakvim kakav jeste, bez foliranja?
znaci tisina!
nemoj sve redom da vas zavedem.. da ne znate sta vas je snaslo..
I think that in human evolution it has never been as necessary to have this substance LSD...it is just a tool to turn us into what we are supposed to be space.
tvm....u pravu si..pogotovo za isterivanje..i uterivanje...